Artiflex

  • Opdrachtgever:
    Artiflex Oosterhout
  • Plaats:
    Oosterhout

Wat doet Perfekt bij Artiflex Oosterhout?

Wat vindt Artiflex Oosterhout van Perfekt?
Ferry Jansen (vestigingsmanager): “Perfekt maakt 1 keer in de week onze vestiging schoon. Hier zijn wij erg blij mee. Het is fijn om op een schone en geordende werkplek te kunnen werken. De schoonmaaksters zijn altijd erg vriendelijk en werken zeer nauwkeurig. Daarnaast leveren wij ook personeel aan Perfekt. De communicatie onderling is erg goed omdat er korte en directe lijntjes zijn. Dat maakt onze samenwerking zo prettig!”

Over Artiflex Oosterhout:

Artiflex is een uitzendorganisatie met diverse vestigingen en een platte organisatie. Het grote voordeel van Artiflex is de snelheid en flexibiliteit die zij klanten kunnen bieden.

Lees meer over Artiflex Oosterhout

Medewerkers hebben veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in hun handelen. Heeft u als opdrachtgever een spoedklus die morgen start? Artiflex maakt voor u de cirkel rond met goed personeel! Ze denken met u mee en doen net dat stapje extra.

Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen aan gekwalificeerd buitenlands personeel en gemotiveerde BBL’ers. Maar, ook met advies en ondersteuning bij HR-vraagstukken en het uit handen nemen van payrolling. De komende jaren willen ze zeker groeien. Ze hebben momenteel negen vestigingen in het land. Met name in Brabant zijn ze goed vertegenwoordigd, maar bijvoorbeeld de afstand tussen Nijkerk en Gorinchem is voor Artiflex nog te groot. Een vestiging openen ergens tussen deze plaatsen, zou dus een logische stap zijn. Artiflex denkt dus zeker na over uitbereiding! Voor meer informatie www.artiflex.com .