Hulsbosch B.V.

  • Opdrachtgever:
    Hulsbosch B.V.
  • Plaats:
    Oosterhout

Wat doet Perfekt bij Hulsbosch BV?

Wat vindt Hulsbosch BV van Perfekt?
Ron van Merriënboer (directeur): “Perfekt maakt hier 2 keer per week alle kantoorruimten en de showroom schoon en daar zijn wij erg tevreden over. Dit is de werkplek waar wij dagelijks komen, en die moet gewoon netjes zijn. Zowel voor onze eigen mensen als voor onze klanten. Daarnaast wassen ze onze ramen, en komen ze af en toe voor een grote schoonmaak. Het voordeel van Perfekt vind ik dat ze alles onder 1 dak hebben.”

Over Hulsbosch BV:
Hulsbosch is met de divisies Staal, Techniek, Non-ferro en Lastechniek, een regionale groothandel met een zeer breed assortiment en een sterke marktpositie in Zuid-West Nederland.

Lees meer over Hulsbosch BV

Het pand waar Hulsbosch in gevestigd is bestaat onder andere uit een ruime showroom voor machines en gereedschappen, het kantoor en verschillende grote magazijnen met een totaal oppervlak van circa 10.000 m2.
Hulsbosch streeft ernaar bij haar klanten totaalleverancier te zijn voor metaal en al hun producten die zij steeds nodig hebben om het metaal te bewerken. Voor de klant heeft dit als voordeel dat die slechts één aanspreekpunt heeft en dat die een goed prijsniveau kan ontvangen voor de gehele producten- en servicerange.
Voor meer informatie: www.hulsbosch.com