Strand Binnen

  • Opdrachtgever:
    Strand Binnen
  • Plaats:
    Breda

Wat doet Perfekt bij Strand Binnen?

Wat vindt Strand Binnen van Perfekt?
Sipke Schrijnen (directeur/ eigenaar): “Elke week komt Perfekt ons indoor strand schoonmaken. Omdat onze bezetting per week kan verschillen hebben we geen vast werkschema. Daarom bespreken we wekelijks welke werkzaamheden we graag uitgevoerd willen hebben.”

Over Strand Binnen:
Strand Binnen is een uniek verzamelpunt van uitjes, sporten, eten en drinken in een sfeervolle omgeving. Een indoor Strand midden in Breda, prachtig gelegen aan de singel en op steenworp afstand van het gezellige centrum.

Lees meer over Strand Binnen

Strand Binnen is gevestigd in het Leisure Parc aan de Tramsingel 48. Hier is de voormalig Renault dealer omgebouwd tot verzamelpand voor vrijetijdsbesteders. De voormalig autowerkplaats van maar liefst 1.100 m2 is het decor van een sfeervol strand met echt zand en een gezellige strandbar in het midden van de ruimte. Naast het strand bieden de oude magazijnen en overige ruimtes plaats aan groepen voor diners,vergaderingen, presentaties en activiteiten in besloten, zandvrije ruimtes. Voor meer informatie: www.strandbinnen.nl .