Gevels weer als nieuw met gevelreiniging

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf Perfekt is uw erkende specialist in gevelreiniging en gevelonderhoud. Wij reinigen de buitengevels en daken van nieuw opgeleverde gebouwen, maar ook van bestaande en monumentale panden. Een schone gevel zorgt voor een nette uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Met regelmatig gevelonderhoud kunt u grootschalige renovaties voorkomen.

 

Afhankelijk van het soort vervuiling en het type gevel maken wij de buitenwand schoon door middel van stoomcleaning, chemisch reinigen of vochtstralen. Wij ontdoen de gevel van onder meer organische vervuiling, cementsluier, salpeteruitslag, graffiti en gevelverf. Waar mogelijk gebruiken wij biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. We beschikken over Keurmerk Schoon, module Glas & Gevel, waarmee we een veilige werkomgeving borgen.

 

Wij voeren gevelreiniging en gevelrenovatie vaak uit voor: 

  • VVE’s (Verenigingen van Eigenaren)
  • Bouw- en aannemingsbedrijven
  • Woningbouwverenigingen
  • Zakelijke opdrachtgevers

GEVELREINIGING IS MAATWERK

Gevelreiniging is de manier om de uitstraling en levensduur van een woning of bedrijfspand te verbeteren. Maar let op: ondeskundige uitvoering kan ernstige schade aan gevels toebrengen. Kies daarom voor bewezen specialisten in gevelreiniging.

 

Bekijk in de video hoe wij met ons bedrijfsonderdeel Gevelprotect Nederland gevelreiniging uitvoeren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op.

GEVELREINIGING

We reinigen alle typen vervuilde gevels met de juiste technieken.

GEVELRENOVATIE

Uithakken van versleten voegwerk, nieuw invoegen en scheurherstel bij gevels.

IMPREGNEREN

Een onzichtbare, ademende beschermlaag aanbrengen houdt gevels mooi.

Uw gevels ook Perfect schoon?

Wilt u ook verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, flexibele maatwerkoplossingen en een Perfekt schoon resultaat?