Binnen- en buitenbeglazing wassen

Glasbewassing

Glasbewassing draagt bij aan de uitstraling van uw pand. Bovendien houdt u met een gedegen glasbewassing uw kozijnen en gevelplaten in goede conditie. Met een team ervaren schoonmaak specialisten en hoogwaardig eigen materieel zijn wij dagelijks in heel Midden- en West Brabant actief in het wassen van binnen- en buitenbeglazing.

 

Na een inventarisatie van het te wassen object bepalen we in overleg de meest geschikte werkwijze. Uiteraard zijn onze deskundige medewerkers in het bezit van de nodige diploma’s en certificaten omtrent veiligheid. Ook zijn we in bezit van het Keurmerk Schoon, module Glas & Gevel, waarmee we een veilige werkomgeving borgen. Desgewenst kunnen we ook de kozijnen reinigen en conserveren.

GLASBEWASSING IS MAATWERK

Onze betrokken medewerkers maken het verschil. Zij zijn servicegericht, klantvriendelijk en trots op hun werk. Op basis van jarenlange ervaring weten wij precies hoe we uw ramen en kozijnen schoon kunnen houden tegen scherpe tarieven.

 

Met telescoopglasbewassing, waarbij we gebruik maken van gefilterd osmosewater of gedemineraliseerd water, kunnen we zonder hoogwerkers ramen wassen tot 15 meter hoog. Benieuwd naar onze oplossingen voor uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op!

HOOGWERKERS

We hebben hoogwerkers die tot 32 meter hoogte reiken.

TELESCOOP

Vanaf de grond tot 15 meter hoog ramen wassen met telescoop.

STREEPLOOS

Wij gebruiken gefilterd osmosewater voor een streeploos resultaat.

Uw ramen ook Perfect schoon?

Wilt u ook verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, flexibele maatwerkoplossingen en een Perfekt schoon resultaat?