Snel van graffiti af

Graffiti verwijderen

Graffiti op uw pand aantreffen is een vervelende ervaring die liefst zo snel mogelijk aangepakt moet worden. Graffiti is ontsierend en geeft bewoners een onveiliger gevoel. Onze ervaren specialisten zijn dagelijks actief in het verwijderen van graffiti van alle soorten ondergronden.

 

Met de reinigingstechniek die past bij het type ondergrond verwijderen wij graffiti snel, effectief en zonder beschadiging van de ondergrond. Als u direct van de graffiti af wilt kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze calamiteitenservice.

Bescherming tegen graffiti

Als de graffiti verwijderd is, hebben wij ook oplossingen in huis voor het beschermen van de ondergrond. Met een anti-graffiticoating beschermen we de ondergrond tegen nieuwe graffiti’s. Dit kan zowel een permanent als een semi-permanent systeem zijn. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

grafitti-na-reiniging
grafitti-voor-reiniging

STOOMCLEANEN

Hierbij reinigen we het oppervlak met heet water onder hoge druk. De verf wordt door de hoge temperatuur week en lost op in het water. Het voordeel is dat we hierbij geen agressieve reinigingsmiddelen hoeven te gebruiken. Stoomcleanen is een voordelige techniek die we inzetten indien de ondergrond en het type verf dit toelaat.

graffiti reinigingsmiddel

REINIGINGSMIDDEL

Sommige graffiti’s laten zich makkelijk verwijderen met een reinigingsmiddel. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Dit passen we vaak toe op gladde of geschilderde (niet- minerale) oppervlakken. De verf lost op in het reinigingsmiddel, waarna we het oppervlak schoonspuiten.

graffiti verwijderen stralen

STRALEN

Een derde mogelijkheid is om de graffiti te verwijderen door middel van stralen (of vochtstralen). Hierbij mengen we water met een straalmiddel. Dit straalmiddel kan zeer zacht zijn zodat we de ondergrond niet beschadigen. Dit mengsel van water met straalmiddel blazen we vervolgens tegen de ondergrond.

Snel van uw graffiti af?

Wilt u ook verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, flexibele maatwerkoplossingen en een Perfekt schoon resultaat?