Reguliere en specialistische schoonmaak in de industrie

Industriële reiniging

In de industrie is het belangrijk dat uw processen door kunnen lopen, 24 uur per dag. En daar helpen wij graag bij. Veel van onze klanten in de industrie kunnen dit bevestigen. Met ons uitgebreide personeelsbestand, en ons moderne machinepark ondersteunen we u graag! Bovendien zijn wij ISO- en VCA- gecertificeerd, en zijn we lid van branche-organisatie OSB.

 

Wij voorzien in de dagelijkse industriële reiniging aan productielijnen tot grote reinigingsacties tijdens productiestops. Dit doen wij overdag of ’s nachts. Met onze moderne machines zoals hogedrukreinigers en hoogwerkers zijn wij de meest uiteenlopende situaties de baas. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.

INDUSTRIELE SCHOONMAAK IS MAATWERK

Onze betrokken medewerkers maken het verschil. Zij zijn servicegericht, klantvriendelijk en trots op hun werk. Met eigen hoogwaardig schoonmaakmateriaal staan zij klaar voor elke schoonmaakuitdaging in de industrie.

 

Door onze ervaring van bijna 50 jaar weten we als geen ander hoe we uw bedrijf efficiënt schoon kunnen houden. Dat vertaalt zich in zeer scherpe tarieven.

SPECIALISTISCHE SCHOONMAAK

Schoonmaken van machines en productielijnen.

DROOGIJSSTRALEN

Objecten grondig reinigen zonder water en residu middels droogijs.

CALAMITEITENSERVICE

24/7 inzetbaar bij brandschade, wateroverlast, ravage etc.

Uw productiefaciliteiten ook Perfect schoon?

Wilt u ook verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, flexibele maatwerkoplossingen en een Perfekt schoon resultaat?