Een schoon kantoor werkt prettiger

Kantoorschoonmaak

In heel Midden- en West Brabant zijn onze medewerkers dagelijks actief in kantoorschoonmaak bij bedrijven en instellingen. Aangestuurd door ervaren en betrokken rayonleiders zorgen zij voor een perfekt schoon resultaat. Kantoorschoonmaak is bij ons altijd maatwerk; in overleg maken we een schoonmaakcontract dat volledig is afgestemd op uw wensen.

 

Wij verzorgen schoonmaak al vanaf slechts 2 uur per keer. U kunt uw kantoren door ons laten reinigen volgens de traditionele schoonmaakaanpak of op basis van een prestatie.

KANTOORSCHOONMAAK IS MAATWERK

Onze betrokken medewerkers maken het verschil. Zij zijn servicegericht, klantvriendelijk en trots op hun werk. U krijgt een deskundige rayonleider als directe contactpersoon die altijd voor u klaarstaat. Door onze ervaring van bijna 50 jaar weten we als geen ander hoe we uw kantoren efficiënt schoon kunnen houden. Dat vertaalt zich in zeer scherpe tarieven.

 

Naast het reguliere interieuronderhoud hebben wij alle schoonmaakdisciplines in huis om uw pand in perfecte conditie te houden. Periodieke glasbewassing, kozijnonderhoud, vloeronderhoud en ook specialistische reiniging van bijvoorbeeld gevels kunnen wij in eigen beheer voor u verzorgen.

Schoonmaakbedrijf Perfekt is NEN 4400-1-, ISO- en VCA**-gecertificeerd en wij zijn lid van brancheorganisatie OSB.

INTERIEURONDERHOUD

Al vanaf 2 uur per week, wanneer het u het beste past.

GLASBEWASSING

Reinigen van binnen- en buitenbeglazing, ook op hoogte.

SPECIALISTISCHE SCHOONMAAK

Vloer- en tapijtreiniging, droogijsstralen, calamiteiten en nog veel meer.

Uw kantoor ook Perfect schoon?

Wilt u ook verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, flexibele maatwerkoplossingen en een Perfekt schoon resultaat?