Over ons

ALS HET PERFECT
SCHOON MOET ZIJN

Met Schoonmaakbedrijf Perfekt kiest u voor kwaliteit met een persoonlijke service. Daarmee zijn wij al bijna 50 jaar een begrip. Wij verzorgen regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud. We investeren en innoveren continu in aanschaf en onderhoud van professioneel schoonmaakmaterieel. Voor ons is elk project maatwerk: we brengen uw wensen in kaart om tot een perfect schoon eindresultaat te komen.

Onze visie

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan transparantie en persoonlijk contact. Dat resulteert in een fijne werksfeer en saamhorigheid binnen ons team. Onze klanten staan centraal. U bent altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en veel flexibiliteit van onze kant. Samen komen we tot de best passende oplossing en dat ziet u terug in onze schoonmaakresultaten!

Sjoerd en Maud Voermans, directie

Sociaal betrokken

Wij vinden het belangrijk dat wij als bedrijf een bijdrage leveren aan de samenleving. Schoonmaakbedrijf Perfekt is een erkend leerbedrijf. We leiden onze medewerkers intern op en bieden stageplekken aan. Daarnaast faciliteren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken wij samen met sociale werkplaats Midzuid in Oosterhout. Onze bedrijfskleding wordt industrieel gerecycled en is volledig circulair.

Certificering

Schoonmaakbedrijf Perfekt is NEN 4400-1, ISO-, en VCA**-gecertificeerd en wij zijn lid van brancheorganisatie OSB. Ons materieel en onze schoonmaakmiddelen voldoen aan alle wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en milieu. Wij voldoen eveneens aan de KWH-eisen van woningbouwcoöperaties.

 

U vindt een overzicht van onze certificaten op de pagina downloads.