Riool ontstoppen door Perfekt

Riool ontstoppen

Door het ophopen en aanhechten van allerlei stoffen is het soms nodig het riool te ontstoppen. Een verstopt riool of verstopte afvoer brengt vervelende gevolgen met zich mee, zoals lekkage, ernstige stankoverlast en vervuiling. U kunt proberen zelf het riool te ontstoppen. Zonder de juiste apparatuur valt dit in de praktijk vaak tegen. Schoonmaakbedrijf Perfekt staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u gereed voor deskundige rioolservice.

 

Bel ons op 0162 – 462 551

en wij helpen u direct van uw rioolproblemen af, of bekijk onze prijslijst hier.

VIDEO ZELF TOILET ONTSTOPPEN

ONZE DIENSTVERLENING IN RIOOLREINIGING

RIOLERING ONTSTOPPEN

Snel en doeltreffend met hogedrukunits en veermachines.

LEEGMAKEN

Legen van kolken, putten, kelders en kruipruimtes.

RIOOLINSPECTIE

Video-inspectie van afvoerbuizen, met rapportage na afloop.

ROOKDETECTIE

Kleine lekkages opsporen die stank en ongedierte veroorzaken.

RIOOLREPARATIE

In overleg kunnen we alle soorten rioleringen repareren.

CALAMITEITENSERVICE

Wij staan 24/7 voor u klaar bij calamiteiten, bel 0162 - 462 551.

PERFEKT IS SPECIALIST IN RIOOLSERVICE

camera inspectie

Rioolproblemen zijn een veelvoorkomend probleem. Zeker bij wat oudere rioolsystemen is het vaak een kwestie van tijd voor er een verstopping ontstaat. De riolering is dan ook een verborgen systeem in panden, waar men pas bij stil staat als zich problemen voordoen.

Rioolproblemen opmerken

Hoewel een acute verstopping vaak zeer plotseling kan optreden, zijn er diverse signalen die op een verminderde functie van de riolering duiden. Door dan al te ontstoppen wordt de kans op problemen veel kleiner. Terugkerende geurhinder en langzaam weglopen van het water en afval zijn de belangrijkste signalen die u kunt signaleren.

Zelf ontstoppen

Wij krijgen soms vragen of mensen zelf de riolering kunnen ontstoppen. Anderen gaan zelf aan de slag met ontstoppingsmiddelen en een tuinslang. In de praktijk valt het vaak niet mee om riolering op deze manier effectief te ontstoppen. Opgehoopte resten zijn vaak hardnekkig en spoelen niet zomaar weg.

Riolering laten ontstoppen

Wanneer wij komen ontstoppen, maken we gebruik van een hogedrukspuit. Het water komt hier onder veel hogere druk uit dan uit een tuinslang, waardoor we de verstoppen vrijwel altijd snel hebben verholpen. Met camera-inspectie kunnen we bovendien precies vaststellen waar het probleem zich bevindt. Met een vacuümunit zuigen we desgewenst het afval weg.

 

Met ons starttarief van € 85,- zijn we bovendien zeer scherp geprijsd. U kunt bij ons ook met pin betalen. Indien u gebruik maakt van camera inspectie krijgt u garantie op verstoppingen. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze werkwijze.

Snel van uw rioolproblemen af?

Wilt u ook verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, flexibele maatwerkoplossingen en een Perfekt schoon resultaat?