24/7 riool- en calamiteitenservice

Rioolreiniging en calamiteitenservice

Een verstopte riolering? Een overvolle put? Een ondergelopen ruimte of kelder? Dergelijke situaties vragen om een snelle vakkundige oplossing, rioolreiniging. De rioolservice van Schoonmaakbedrijf Perfekt is voor urgente gevallen 24 uur per dag 365 dagen per jaar bereikbaar voor snelle hulp aan wooncoöperaties, vastgoedbeheerders, industrie, (bouw)bedrijven, gemeenten en particulieren. Met onze moderne machines en vakbekwame mensen lossen wij snel en vakkundig alle problemen met riolering op.

 

Bel ons op 0162 – 462 551

en wij helpen u direct van uw rioolproblemen af, of bekijk onze prijslijst hier.

RIOOLREINIGING DOOR PERFEKT BV

Onze betrokken medewerkers maken het verschil. Zij zijn servicegericht, klantvriendelijk en trots op hun werk. Bij rioolproblemen staan onze ervaren rioolspecialisten voor u klaar.

 

Met ons starttarief van € 104,00 (inclusief BTW) zijn we bovendien zeer scherp geprijsd. U kunt bij ons ook met pin betalen. Indien u gebruik maakt van camera inspectie krijgt u garantie op verstoppingen. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze werkwijze.

ONTSTOPPEN

Ontstoppen van rioleringen bij woningen en industrie.

PREVENTIEF REINIGEN

Reinigen van rioolstelsels, kolken, putten en afvoeren.

INSPECTEREN

Inspectie van rioleringen en leidingen vanaf 12 mm.

LEKDETECTIE

Middels rookdetectie vinden we kleine lekkages die stank veroorzaken.

REPAREREN EN VERVANGEN

In overleg repareren we elke defecte riolering.

CALAMITEITEN

Dag en nacht bij wateroverlast, brandschade, oliesporen, graffiti en na inbraak.

Snel van uw rioolproblemen af?

Wilt u ook verzekerd zijn van persoonlijke aandacht, flexibele maatwerkoplossingen en een Perfekt schoon resultaat?

MEER OVER RIOOLREINIGING

Na uw melding komen wij direct langs voor een inspectie. Onze ervaren mensen zijn in veel gevallen in staat direct het probleem vast te stellen. Desnoods voeren we een rioolinspectie uit met speciale rioolcamera’s. U krijgt dan direct een mondelinge toelichting tijdens de opname, een schriftelijke rapportage en indien gewenst digitale opnamen van de inspectie.

Voor het opsporen van eventuele lekken in een rioolsysteem maken we gebruik van rookdetectie. Deze lekken veroorzaken stankoverlast en ongedierte. Wanneer de problemen duidelijk zijn, kunnen we de riolering ontstoppen met behulp van zuigunits.

Mogelijke beschadiging aan de riolering kunnen we direct voor u repareren.

Wij helpen veel particuliere klanten van hun rioolproblemen af. Daarnaast werken wij veel voor zakelijke klanten, zoals woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, bouwbedrijven en bedrijven in de industrie.