Schoonmaakonderhoud

Lees meer over onze specialismen, of neem vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte!

url-12

Schoonmaak VVE en beheerders

volgens een werkschema op maat >>


glasbewassing-hoogwerker

Woningbouwverenigingen

het complete pakket schoonmaak >>

Bedrijven en instellingen

al vanaf 1 uur per keer >>


Met onze 225 ervaren medewerkers en uitgebreid eigen materieel staan wij overdag en ’s avonds klaar voor al uw schoonmaakonderhoud. Tijdens een vrijblijvend bezoek op locatie nemen we uw wensen door en komen we met een heldere oplossing voor dagelijks, wekelijks of periodiek onderhoud.

Schoonmaakbedrijf Perfekt levert al 40 jaar maatwerk in schoonmaak in heel West-Brabant. Natuurlijk staan wij ook graag voor u klaar! Lees wat onze klanten over ons zeggen, of:

Vraag vrijblijvend meer informatie aan >>

Hoe maken wij schoon?

We kunnen op basis van 2 uitgangspunten uw pand schoon maken:

  • traditionele schoonmaak
  • prestatienorm

Traditionele schoonmaak

Traditionele schoonmaak houdt in dat we vooraf een werkschema opstellen, met een vast aantal uren per week of per maand. Simpel gezegd dus ‘uurtje factuurtje’. In het werkschema staat precies aangegeven wanneer en wat we schoonmaken.

Voordeel: u weet vooraf wanneer en hoe lang wij komen.

Nadeel: de kans bestaat dat er schoongemaakt wordt terwijl dit (plaatselijk) niet of minder noodzakelijk is.

Prestatienorm

Wanneer we met prestatienormen werken, spreken we eerst precies af hoe schoon u het wilt hebben. Anders gezegd: de prestatienorm waaraan wij dienen te voldoen. Vervolgens is het aan ons om hier een optimale invulling aan te geven. En dat kan de ene keer langer of vaker zijn dan de andere keer. Wij passen ons dus aan aan uw situatie!

Voordeel: u betaalt voor het eindresultaat en niet voor het aantal uur.

Nadeel: in het voortraject vereist deze aanpak meer inspanning dan bij traditionele schoonmaak.

Wie maken er schoon?

Wij hebben circa 225 eigen medewerkers die dagelijks schoonmaken voor onze klanten. Dit zijn allemaal Nederlandse werknemers die Nederlands spreken. Jaarlijks maken wij voor onze medewerkers een opleidingsplan. Zo houden wij het werk- en eventueel taalniveau op peil.

MVO

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geven wij graag een kans. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met sociale werkplaats !GO in Oosterhout. Uiteraard bespreken wij dit altijd vooraf of u daar voor open staat. De reacties tot nu toe zijn zeer positief.

Wilt u een vrijblijvend voorstel voor schoonmaakonderhoud?

Vraag direct offerte aan