Werken bij Perfekt

Home Werken bij Perfekt

Wil jij ook met trots werken voor Schoonmaakbedrijf Perfekt?

Werken bij Schoonmaakbedrijf Perfekt betekent deel uitmaken van een betrokken, servicegerichte organisatie die hard aan de weg timmert in reguliere en specialistische schoonmaak.

 

Naast de reguliere schoonmaak, zijn wij dagelijks actief in specialistische reiniging. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we vele uiteenlopende projecten uit in heel Nederland.

Wij leiden vakmensen op

Wij vinden het belangrijk dat wij als bedrijf een bijdrage leveren aan de samenleving. Schoonmaakbedrijf Perfekt is een erkend leerbedrijf. We leiden onze medewerkers intern op en bieden stageplekken aan. Daarnaast faciliteren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken wij samen met sociale werkplaats Midzuid in Oosterhout.

Openstaande vacatures

Werken in een trots team!

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan transparantie en persoonlijk contact. Dat resulteert in een fijne werksfeer en saamhorigheid binnen ons team.

Schoonmaakmedewerker Oosterhout vroege ochtenduren

Wil jij graag zelfstandig werken in de vroege ochtenduren in Oosterhout? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom jij ons team versterken?

 

Wat ga je doen?
Jij gaat dagelijks van 06:00 uur tot 08:00 uur zelfstandig aan de slag in Oosterhout Zuid. Hier zorg jij voor het schoonmaken van het sanitair. Nog veel belangrijker: de vloeren moeten dagelijks goed schoongemaakt worden! Dit doe jij met een schrob zuigmachine. Heb je hier nog geen ervaring mee? Dat is geen probleem: we leren het je graag. Doordat jij er bent, kan de eigenaar van dit pand met een gerust hart de gehele dag mensen ontvangen. Jij bent dus echt onmisbaar hier! Na deze twee uur ga je lekker naar huis om te genieten van je dag. Ben je nog niet uitgekeken op het werk na deze uren? Dan zorgen wij voor nog meer te gekke locaties in jouw werkplanning!

 

Functie-eisen

 • Je werkt dagelijks van 06:00 uur tot 08:00 uur op deze locatie. Wil je meer uren werken? Dat kan zeker!
 • Je werkt in een restaurant in Oosterhout. Hier schrob je de vloeren met een schrob zuigmachine en zorg je ervoor dat het sanitair weer blinkend schoon is
 • Je hebt een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie
 • Je verdient minimaal €11,83 per uur. Daarnaast krijg je vakantiegeld en eindejaarsuitkering!

 

Aanbod

Onze rayonleidster zorgt voor een warm welkom binnen Perfekt. Zij maakt jou wegwijs binnen onze organisatie en het bedrijf waar je gaat werken. Je zal merken dat je je al snel thuis voelt bij ons! We investeren graag in jou: we verzorgen graag verschillende cursussen en opleidingen voor je die bij jouw interesses passen!

 

Heb je vragen over deze functie? Bel dan naar 0162-454530! Gelijk solliciteren? Dat kan! Spreken we elkaar snel?

Vakantiekrachten

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag in een relaxt bedrijf om een lekker gespekte bankrekening te krijgen. De keuze is reuze! Zo kan jij lekker zelfstandig aan de slag om verschillende kantoorpanden schoon te maken. Dit is zelfstandig werk waarbij je in overleg met je leidinggevende je eigen werkdagen in kan plannen. Tijdens je werkdag zorg jij ervoor dat medewerkers in een schoon kantoor kunnen werken. Je leegt de prullenbakken, poetst de bureaus en maakt het sanitair schoon.

 

Ga je liever met collega’s op pad? Dan zit je bij de trappenhallen goed! Samen met een collega ga jij op pad om de algemene ruimten van flatgebouwen schoon te maken. Lekker actief werk en je hoeft je nooit te vervelen!

 

Tot slot kan je ook aan de slag bij onze specialistische reiniging! Hier houd jij je bezig met het schoonmaken van huizen. Dit zijn nieuwbouwhuizen of bestaande huizen, maar één ding is zeker: we willen ze graag schoon opleveren voor de volgende bewoner!
Kan je niet kiezen? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de beste plek bij ons!

 

Functie-eisen

 • Je kan bij ons een aantal weken komen werken, maar ook voor langere tijd: wat jou het beste uitkomt!
 • Je werkt op dagen en tijden die jou goed uitkomen
 • Je werkt zelfstandig en hebt veel vrijheid
 • Je kan in Oosterhout, Breda, Dongen, Raamsdonksveer, Made, Teteringen en Geertruidenberg werken

 

Werken bij Perfekt
Werken bij Perfekt betekent een vast aanspreekpunt hebben, lekker aan de slag gaan en vooral veel plezier maken. Iedere dag is anders, dus je hoeft je nooit te vervelen. Je kan lekker een aantal weken aan de slag. Vind je het onwijs leuk werk? Blijf dan na de vakantieperiode lekker bij ons hangen: je bent van harte welkom!

 

Laat ons bij je sollicitatie weten welke periode, dagen en tijden jij wil werken en wij zorgen voor een te gekke baan! Wacht dus niet langer en solliciteer direct! Vragen? Bel dan naar 0162-454530: we vertellen met trots meer over ons bedrijf en te gekke banen!

Interieurverzorger Oosterhout Zuid

Werken in een bedrijf met betrokken medewerkers, veel zelfstandigheid, vrijheid in je werk en voldoende uren: is dat waar jij blij van wordt? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?
Jij zorgt ervoor dat onze klanten weer een schoon kantoor hebben! Je maakt in ieder geval de bureaus schoon, je leegt de prullenbakken en je stofzuigt en dweilt. Het kan voorkomen dat we bijvoorbeeld wekelijks iets extra’s uitvoeren bij de klant. Dit staat allemaal genoteerd in je weekplanning die op de locatie ligt. We kijken graag samen met jou naar een geschikte planning die past bij jouw wensen. Laat jij ons weten op welke tijden je kan werken? Dan zorgen wij voor een passende planning!

 

Over de functie

 • Het aantal uur dat je gaat werken is afhankelijk van jouw wensen
 • Je werkt op één of meerdere locaties in Oosterhout Zuid
 • Je werkt zelfstandig bij onze klanten en bent dus ons visitekaartje

 

Werken bij Perfekt
Werken bij Perfekt betekent veel zelfstandigheid, maar wel een vangnet mocht het nodig zijn! De rayonleidster zorgt voor een warm welkom bij zowel Perfekt als de bedrijven waar je gaat werken. Nadat je goed ingewerkt bent, ga je zelfstandig aan de slag, maar is de rayonleidster altijd bereikbaar.

 

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel naar 0162-454530. Zien we je snel?

Schoonmaakmedewerker Oosterhout avonduren

Wil jij in de avonduren graag lekker aan de slag? Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt kan dat zeker!

 

Wat ga je doen?
Dagelijks ga jij naar onze klanten om het pand schoon te maken. Denk hierbij aan de bureaus, prullenbakken en het sanitair. Je hebt bij ons een vaste klant, maar je kan ook invalwerk doen. Het leuke hieraan is dat je veel verschillende kantoren van binnen ziet en dat geen enkele dag hetzelfde is! Onze klanten zijn gevestigd in heel Oosterhout, maar we kijken graag mee met je naar de best passende klant voor jou.

 

Over de functie

 • Je kan bij ons alle avonden werken
 • Je werkt zelfstandig
 • Je verdient minimaal €11,83 bruto per uur als je 20 jaar of ouder bent

 

Werken bij Perfekt
Het gevoel van thuiskomen begint al bij jouw sollicitatiegesprek. Je zal kennismaken met de HR medewerker en je toekomstige leidinggevende. Samen leggen we je alles uit wat je moet weten om bij ons aan de slag te gaan. Je leidinggevende staat klaar om jou in te werken en is altijd bereikbaar voor jouw vragen. Daarnaast ben je altijd welkom op ons hoofdkantoor om bij te kletsen of vragen te stellen. Loop je ergens tegenaan? Laat het ons weten, we helpen je graag!

 

Ben jij onze nieuwe schoonmaaktopper? Laat het ons weten door direct te solliciteren via [email protected]. Je mag ook altijd bellen naar 0162-454530 en vragen naar Laura. Zij helpt jou graag verder!

Schoonmaakmedewerker Breda

Wil jij:

 • Minimaal €11,83 per uur verdienen én vakantiegeld en eindejaarsuitkering krijgen?
 • Tot wel 28 uur per week werken?
 • Veel zelfstandigheid in je werk?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou! Als schoonmaakmedewerker in Breda ga jij zelfstandig aan de slag bij verschillende panden in Breda. Welke panden dit zijn en op welke tijden jij gaat werken, overleggen we graag met jou!

 

Wat ga je doen?
Je gaat zelfstandig aan de slag bij verschillende panden in Breda. Denk hierbij aan een toffe evenementenhal en een high tech kantoorpand. Je wordt uitgebreid ingewerkt door onze rayonleidster Erica: zij leert je graag de fijne kneepjes van het vak. Ervaring is dus geen vereiste: een gezonde dosis leergierigheid wel! Binnen Perfekt hebben we veel mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen. We vinden het fijn om voor een lange periode met jou samen te werken en denken dan ook graag mee qua werktijden en leermogelijkheden!

 

Werken bij Perfekt
Bij Perfekt is geen enkele dag hetzelfde. Wat wel hetzelfde is, is de rayonleidster! Zij is jouw vaste aanspreekpunt. Zij staat klaar voor al jouw vragen en ervaringen tijdens jouw werk. Je bouwt bij ons ook pensioen op én bent vrij op je verjaardag, zodat je die goed kan vieren!

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan naar 0162-454530 of solliciteer direct! We laten zo snel mogelijk iets weten. Tot snel?

Meewerkend voorman/voorvrouw

Je hebt al enige ervaring in de schoonmaakwereld en bent toe aan een nieuwe stap, toch? Meewerkend voorman/voorvrouw zou een mooie stap zijn! Je staat dan namelijk wel op de werkvloer, maar je hebt meer verantwoordelijkheden. Ben je benieuwd naar hoe een dag bij Perfekt eruit ziet? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?
Zo’n 15 tot 20 uur per week ga jij aan de slag als meewerkend voorman/voorvrouw in Oosterhout. Een deel van je dag ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van jouw deel van een groot bedrijfspand op Weststad. Denk hierbij aan het schoonmaken van de kantoren en het sanitair. Naast deze werkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor de controles en de bestellingen. Jij bent hierin de rechterhand van de rayonleidster. Je voert de controles uit binnen het pand en deelt jouw bevindingen met de rayonleidster. Daarnaast houd jij in de gaten dat de bestellingen voor de medewerkers van Perfekt in dit pand op tijd gedaan worden. Jij ziet wat er nodig is om dit pand schoon te houden en geeft dit op tijd door. Jouw functie is voor de rayonleidster erg belangrijk: jij bent immers haar rechterhand!

 

Wat neem je mee?

 • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pré
 • Jij ziet het werk en pakt dit pro actief op
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Jij weet op een goede manier personeel aan te sturen op locatie

 

Werken bij Perfekt
Binnen Schoonmaakbedrijf Perfekt is de rayonleidster jouw vaste aanspreekpunt. Met haar werk je veel samen! Je gaat werken in een hecht team van hardwerkende schoonmaaktoppers. Perfekt is een echt Oosterhouts familiebedrijf en dat merk je in de sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar net zo hard gelachen met elkaar!

 

Wil jij ons mooie team komen versterken? Mail dan naar [email protected] of bel naar 0162-454530!

Schoonmaakmedewerker Oosterhout Statendam

Bij dit moderne pand in Oosterhout, Statendam om precies te zijn, ga jij aan de slag om de medewerkers van een schone werkplek te voorzien. Denk hierbij aan de bureaus, prullenbakken en het sanitair. Je hebt af en toe een praatje met de medewerkers van dit pand: je hoort echt bij het team. Vanuit Schoonmaakbedrijf Perfekt vinden we het fijn om regelmatig contact met je te hebben. Heb je het nog naar je zin? Kunnen we iets doen om jouw werkdag nóg leuker te maken? En niet te vergeten: wil je dingen bijleren? We regelen het voor je!

 

Functie-eisen

 • Jij werkt 18 uur verdeeld over 5 dagen. De exacte werktijden bespreken we graag met jou
 • Je verdient minimaal €11,83 bruto per uur. Tel daarbij ook je vakantiegeld en je eindejaarsuitkering op en ook je portemonnee is blij met deze functie
 • Ervaring als schoonmaakmedewerker is niet nodig, we leren je het vak graag

 

Aanbod

Schoonmaakbedrijf Perfekt is een Oosterhouts familiebedrijf. Wellicht heb je onze wit-rode auto’s al eens rond zien rijden! We zijn trots op onze medewerkers en onze medewerkers zijn trots om bij ons te werken. We verwelkomen jou dan ook graag als onze nieuwe, trotse medewerker. Jouw vaste aanspreekpunt is één van onze rayonleidsters: zij maakt jou wegwijs binnen Perfekt en op jouw werkplek. Ben jij klaar om dit avontuur met ons aan te gaan?

 

Solliciteer direct of bel naar 0162-454530. We maken graag kennis met je!

Weekendkracht Oosterhout

Op zaterdag ga jij samen met een aantal collega’s aan de slag in en om ons kantoorpand. Zo zorg je dat de auto’s weer klaar staan voor je collega’s die op maandag beginnen. Het kan zijn dat er klussen zijn die op vrijdag niet helemaal afgemaakt konden worden. Dat is voor jou geen probleem: jij pakt dit graag op! Daarnaast onderhoud jij het terrein rondom het pand. Het zijn veel verschillende klussen, dus geen enkele zaterdag is hetzelfde bij ons. Zo was je onze auto’s en zorg je dat onze loods er weer tiptop uit ziet! Als je wil, kan je ook een aantal avonden per week bij ons komen werken. We kijken graag met jou wat er mogelijk is!

 

Functie-eisen

 • Je werkt op zaterdag ongeveer tussen 08:00 uur en 15:00 uur. Genoeg tijd voor leuke dingen ‘s avonds dus!
 • Je kan ook de avonden werken doordeweeks
 • Jij bent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het wassen van onze bedrijfsauto’s en het onderhouden van ons kantoorpand
 • Je hebt heel gezellige, hardwerkende collega’s, dus je hoeft je niet te vervelen!

 

Aanbod

Je gaat werken met een aantal collega’s onder leiding van onze voorman. Deze voorman is ook jouw aanspreekpunt bij vragen. Wanneer je bij ons start, word je uiteraard goed ingewerkt. Je zal merken dat je je al snel thuis voelt binnen Perfekt!

 

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan direct of bel naar 0162-454530! Spreken we je binnenkort?

Interieurverzorger Oosterhout Weststad (20 tot 25 uur per week)

Wil jij graag dagelijks werken en bij één pand meerdere uren maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wat ga je doen?
Jij bent, samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het schoonhouden van een groot pand op Weststad, Oosterhout. Het gaat hierbij om een imposante fabriek waar de medewerkers wel wat hulp kunnen gebruiken op het gebied van het schoonhouden van het pand. Doordat jullie samenwerken, vormen jullie een klein team op locatie. Jullie verdelen de taken in overleg met de voorvrouw en de rayonleidster en gaan aan de slag. Een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

 

Functie-eisen

Samen met drie andere collega’s ga jij 5 dagen in de week aan de slag op deze locatie in Oosterhout. Je kan de ochtenden of juist de middagen werken!
Dus ben jij:

 

 • 5 dagen per week beschikbaar (ongeveer 20-25 uur)?
 • De ochtenden of juist de middagen werken?
 • Werk jij graag samen met collega’s?
 • Wil jij minimaal €11,83 per uur verdienen én vakantiegeld en een eindejaarsuitkering krijgen?

Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Werken bij Perfekt
Eén van onze rayonleidsters is jouw vaste aanspreekpunt. Zij maakt jou wegwijs binnen Perfekt en de locatie waar jij gaat werken. Voor al jouw vragen is ze beschikbaar, dus schroom niet om te bellen als dat nodig is! We denken ook graag mee over jouw toekomst binnen het bedrijf. Dus wil jij cursussen of opleidingen volgen, dan kan dat zeker! We vinden het fijn om jou verder te helpen in jouw werk. Ervaring is voor deze baan niet nodig: een goede portie leergierigheid en motivatie wel!

 

Maak jij binnenkort een frisse start binnen Schoonmaakbedrijf Perfekt? Solliciteer dan direct of bel naar 0162-454530!

Interieurverzorger Oosterhout Weststad (10 tot 28 uur per week)

Werken in een bedrijf met betrokken medewerkers, veel zelfstandigheid, vrijheid in je werk en voldoende uren: is dat waar jij blij van wordt? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?
Jij zorgt ervoor dat onze klanten weer een schoon kantoor hebben! Je maakt in ieder geval de bureaus schoon, je leegt de prullenbakken en je stofzuigt en dweilt. Het kan voorkomen dat we bijvoorbeeld wekelijks iets extra’s uitvoeren bij de klant. Dit staat allemaal genoteerd in je weekplanning die op de locatie ligt. We kijken graag samen met jou naar een geschikte planning die past bij jouw wensen. Wat denk je bijvoorbeeld van een modern bedrijfspand met showroom? Of juist een imposante fabriekshal waarbij jij de kantoren onderhoudt? Het is allemaal mogelijk bij Perfekt!

 

Over de functie

 • Je werkt tussen de 10 en 28 uur per week
 • Je werkt op één of meerdere locaties in Oosterhout
 • Je werkt zelfstandig bij onze klanten en bent dus ons visitekaartje

 

Werken bij Perfekt
Werken bij Perfekt betekent veel zelfstandigheid, maar wel een vangnet mocht het nodig zijn! De rayonleidster zorgt voor een warm welkom bij zowel Perfekt als de bedrijven waar je gaat werken. Nadat je goed ingewerkt bent, ga je zelfstandig aan de slag, maar is de rayonleidster altijd bereikbaar.

 

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel naar 0162-454530. Zien we je snel?

Schoonmaakmedewerker Ulvenhout

Stel je eens voor: je rijdt richting je werkplek en ziet in de verte de mooie boerderij liggen! Wat werk je toch in een heerlijke omgeving. Ben jij benieuwd naar deze te gekke werkplek? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?
Op deze bijzondere locatie in Ulvenhout ga jij aan de slag als schoonmaakmedewerker. Je werkt hier drie keer in de week 2,5 uur in de avonduren. In de tijd dat je hier werkt, zorg jij ervoor dat de algemene ruimtes en het sanitair weer schoon zijn. Op deze locatie gebeurt van alles qua werkzaamheden, je kijkt je ogen uit! Gezien de locatie is het belangrijk dat je met de auto komt.

 

Wat neem je mee?

 • In staat om met de auto naar het werk te gaan
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je werkt secuur

 

Werken bij Perfekt
De rayonleidster zal jou wegwijs maken binnen Perfekt en op deze prachtige locatie. Nadat je ingewerkt bent, is ze altijd bereikbaar voor jouw vragen. De rayonleidster rijdt regelmatig langs de verschillende projecten om te kijken of alles goed gaat. Je gaat werken in een echt Oosterhouts familiebedrijf: er wordt hard gewerkt, maar de Brabantse gezelligheid voel je overal!

Schoonmaakmedewerker Rijen

Wil jij in ieder geval op dinsdag en donderdag aan de slag als schoonmaakmederwerker in Rijen? Wil je eventueel daarnaast nog lekker wat uren werken in Oosterhout? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?
Op dinsdag en donderdag ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van een modern pand in Rijen. Daarnaast hebben wij op verschillende dagen en tijden te gekke projecten in Oosterhout waar jij goed aan je gewenste aantal werkuren kan komen. Door de afwisseling is geen enkele dag hetzelfde! Jij wordt ons visitekaartje en daar zijn wij trots op. We zullen er dan ook alles aan doen om jou goed in te werken. We leggen je precies uit wat jouw taken zijn, zodat je weet waar je aan toe bent. Een klein inkijkje in je werkzaamheden: je zorgt dat de bureaus, vloeren en sanitair weer schoon zijn en dat de prullenbakken leeg zijn. Dit alles om de klant te ontzorgen!

 

Wat neem je mee?

 • Je bent in ieder geval op dinsdag en donderdag beschikbaar
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel: je bent graag ons visitekaartje
 • Ervaring is geen vereiste: een gezonde dosis motivatie wel!

 

Werken bij Perfekt
Je wordt van harte welkom geheten door onze rayonleidster. Zij werkt jou in en is altijd bereikbaar voor vragen. Je gaat, nadat je ingewerkt bent, zelfstandig aan de slag op de locatie waar je ingewerkt bent. Wil je daarnaast meer werken? Dat kan! We hebben zowel vaste projecten als invalwerk: dat is maar net wat goed bij jou past. Samen met de rayonleidster bekijk je de verschillende mogelijkheden.

 

Ben jij klaar voor deze te gekke baan? Solliciteer dan direct! Vragen mag je natuurlijk altijd stellen. Het is handig als je dan belt naar 0162-454530 en vraagt naar Laura. Zij weet jou alles te vertellen over deze baan.

Schoonmaakmedewerker Tilburg

Voor verschillende bedrijven in Tilburg zijn wij op zoek naar schoonmaaktoppers die ons team willen komen versterken! Wij bieden jou een salaris conform CAO aan, een te gek team, een fijne rayonleidster en een relaxte werksfeer. Neem jij een gezonde dosis enthousiasme en motivatie mee?

 

Wat ga je doen?
Jij wordt het nieuwste visitekaartje van Schoonmaakbedrijf Perfekt! Dit houdt in dat je bij één of meer van onze klanten aan de slag gaat om het bedrijf schoon te maken. Denk hierbij aan het leegmaken van de prullenbakken, het schoonmaken van de bureaus en het sanitair en tot slot natuurlijk de vloeren! Het kan goed zijn dat de medewerkers van het betreffende bedrijf op dat moment aan het werk zijn. Gelukkig weten ze dat je komt en wordt je met open armen ontvangen. Daarnaast heb je jouw rayonleidster die jou inwerkt op de locatie en altijd op de achtergrond aanwezig is wanneer je vragen hebt of bij wil kletsen.

 

Over de functie

 • Flexibele uren: hoeveel uur en op welke tijden wil je werken? Wij zorgen dat dit in onze planning past!
 • Als je 20 jaar of ouder bent, verdien je minimaal €11,83 bruto per uur
 • Verschillende locaties in Tilburg beschikbaar

 

Werken bij Perfekt
Al bij je kennismakingsgesprek wordt je van harte welkom geheten! We vinden het fijn om jou écht te leren kennen, zodat we jouw werk zo leuk mogelijk kunnen maken. Tijdens je werkdagen werk je voornamelijk zelfstandig. Vind je dit minder prettig? We hebben ook een aantal locaties waar je met collega’s werkt! Wanneer je bij ons aan de slag gaat, heb je een vast aanspreekpunt die altijd voor jou klaarstaat. Kom jij binnenkort kennismaken?

 

Solliciteer direct door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0162-454530! Je mag dan vragen naar onze HR medewerker Laura: ze vertelt je graag alles over deze vacature!

Schoonmaakmedewerker Tilburg avonduren

Werk jij graag in de avonduren omdat je overdag al druk bent met andere zaken? Dan ben je bij Perfekt aan het juiste adres! Wij zoeken versterking voor de avonden.

 

Over de functie:

 • Je werkt in de avonduren.
 • Je werkt in de buurt van Tilburg centrum
 • Je verdient minimaal €11,83 per uur. Daarnaast krijg je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Op je verjaardag ben je lekker een extra dag vrij om het goed te vieren!

 

Wat ga je doen?

Wij hebben een mooi pand in Tilburg dat schoongemaakt wordt in de avonduren. Jij bent hier samen met twee collega’s verantwoordelijk voor! Je gaat zelfstandig naar de locatie waar je die avond werkt. Je zorgt hier voor het schoonmaken van het sanitair, de vloer en de bureaus. Op de locatie staan alle spullen die je nodig hebt tijdens je werk. Zo hoef je zelf nooit te sjouwen met materiaal. Jouw rayonleidster zorgt ervoor dat je goed ingewerkt wordt en dat jouw materialen aangevuld worden. Zo zit je nooit zonder! Regelmatig zal de rayonleidster ook even contact met je hebben. We vinden het namelijk erg belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat.

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken in een echt Brabants familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar ook erg hard gelachen met elkaar! Je krijgt van ons alle mogelijkheden om te blijven leren en een baan te hebben met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. In ruil hiervoor vragen we van jou een goede dosis motivatie en enthousiasme!

 

Ben jij klaar voor deze te gekke uitdaging? Laat het ons weten door direct te solliciteren via [email protected] of te bellen naar 0162-454530! Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij ons!

Medewerker trappenhallen Oosterhout

Drie dagen per week werken, volledige werkdagen én een toffe collega: dat is wat je krijgt als je in deze functie gaat werken! Benieuwd naar je werkzaamheden? We vertellen je er graag meer over!

 

Over de functie

 • Het onderhouden van trappenhuizen in flatgebouwen, inclusief de algemene ruimten
 • Je verdient minimaal €11,83 bruto per uur. Ook krijg je vakantiegeld én een lekkere eindejaarsuitkering!
 • Je werkt met een collega samen
 • Ken je iemand die ook wel bij ons wil werken? Geef het ons door en verdien een lekkere bonus!

 

Wat ga je doen?

Samen met een collega ga jij op maandag, dinsdag en donderdag tussen 08:00 uur en 16:30 uur op pad naar de verschillende locaties in Oosterhout. Samen zorgen jullie voor het schoonhouden van de trappenhuizen, de entree en de algemene ruimten. Voor de bewoners word jij hun vaste gezicht: een praatje maken hoort daar zeker ook bij! Samen met jouw collega vorm je een goed team. Jullie zijn op den duur goed op elkaar ingewerkt en hebben veel plezier tijdens jullie werkdagen. We hebben voldoende mogelijkheden om door te groeien en bij te leren, dus geef vooral aan wat jouw wensen hierin zijn!

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken in een team van hardwerkende, gezellige collega’s en een rayonleidster die voor je klaarstaat. Je wordt goed ingewerkt waarna je zelfstandig aan de slag gaat. De rayonleidster zal regelmatig even binnenwandelen om te kijken of je het nog steeds naar je zin hebt. Wil je bepaalde vaardigheden bijleren? Bij ons kan je verschillende cursussen volgen!

 

Ben jij de schoonmaaktopper die wij zoeken? Solliciteer direct via [email protected] of bel naar 0162-454530!

 

HR medewerker

Je hebt al enige ervaring in de HR wereld, houdt van aanpakken én bent pro actief in jouw vakgebied, toch? Wij hebben per direct een plekje vrij voor een enthousiaste HR medewerker. Ben jij degene die wij zoeken?

 

Wat ga je doen?

Jij houdt je dagelijks bezig met het wel en wee op HR gebied binnen onze organisatie met ruim 200 medewerkers. Jij houdt overzicht over het welzijn van onze medewerkers en houdt daarbij ook de bedrijfsbelangen inzichtelijk. Zo houd jij je bezig met het opstellen en optimaliseren van verschillende processen in ons bedrijf. Denk hierbij aan onboarding, ziekteverzuim en welzijn. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het verzuimbeheer, arbozaken, administratieve taken en ondersteuning van de leidinggevenden.

 

Je gaat samenwerken met jouw directe collega. Zij houdt zich voornamelijk bezig met werving en selectie, maar is ook jouw sparringpartner op het gebied van beleidsstukken. Samen vormen jullie een goed team!

 

Wat neem je mee?

Doordat jij al enige ervaring hebt op HR gebied weet jij waar de prioriteiten liggen. Je bent communicatief zeer vaardig en staat je mannetje bij uiteenlopende casussen. Je brengt een flinke dosis flexibiliteit en creativiteit mee, want geen dag is hetzelfde. Je werkt graag zelfstandig en hebt HBO werk- en denkniveau. Tot slot ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar.

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken bij een familiebedrijf met trotse medewerkers. Wij bieden jou een warm bad, fijne collega’s die graag met je meedenken en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast denken we altijd graag met je mee op het gebied van jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Weet jij ons te boeien met een pakkende motivatie met bijbehorend CV? Dan maken we graag kennis met je! Je mag dit mailen naar [email protected] ter attentie van Laura van de Esschert.

Schoonmaakmedewerker specialistische reiniging

Ben jij klaar voor een baan met te gekke collega’s, een dik salaris én veel uren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over de functie

 • Je verdient makkelijk €11,83 bruto per uur, vakantiegeld en een lekkere eindejaarsuitkering
 • Je kan volledige dagen werken tussen 07:00 uur en 16:00 uur
 • Je werkt samen met collega’s in een hecht team
 • Je gaat aan de slag om huizen schoon te maken

 

Wat ga je doen?

Samen met verschillende collega’s ga jij dagelijks op pad om woningen schoon te maken. Hierbij zorgen jullie er samen voor dat het volledige huis weer Perfekt schoon is. Op het moment dat jullie samen gaan schoonmaken, zijn er geen bewoners aanwezig. Je maakt namelijk schoon wanneer er gewisseld wordt van bewoner. Hoe fijn is het om te beginnen in een schoon huis, nietwaar?

 

Jij bent samen met jouw collega’s het visitekaartje van Perfekt. Dat stralen we graag met zijn allen uit! Wij faciliteren daarom ook graag verschillende cursussen en opleidingen voor je. Wij helpen jou groeien, help jij ons bedrijf ook groeien?

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent met plezier naar je werk gaan. Er is altijd iemand om een praatje mee te maken en jouw leidinggevende staat klaar voor al jouw vragen. Na een dag werken, sluiten jullie de dag samen af bij ons in de kantine. Je kan bij ons tussen de 24 en 38 uur werken, dus je leert je collega’s echt goed kennen!

 

Ben jij klaar om ons mooie team te komen versterken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via [email protected]! Liever bellen? Dat kan! Bel dan naar 0162-454530 en vraag naar Laura.

Industrieel reiniger

Jij bent een echte aanpakker, wil graag volledige dagen werken en houdt van afwisseling in je werk, toch? Lees snel verder, want we hebben de Perfekte functie voor je!

 

Over de functie

 • Je werkt 24 tot 38 uur per week
 • Je verdient al gauw €11,83 per uur, vakantiegeld én een lekkere eindejaarsuitkering!
 • Je hebt veel afwisseling in je werk
 • Een rijbewijs B is handig

 

Wat ga je doen?

Jouw dagen zijn nooit hetzelfde: je gaat op pad met de specialistische schoonmaak om huizen schoon te maken, maar je helpt ook mee met het afvoeren van bouwafval. Ook huizen leegruimen vind jij een uitdaging! Dit alles doe jij met een team van hardwerkende collega’s. Samen weten jullie iedere klus te klaren. Het leuke aan dit werk is dat je snel resultaat ziet van je werk, je lekker verdient én veel uren kan maken. Dus: waar wacht je nog op?

 

Werken bij Perfekt

Jouw collega’s staan klaar om jou met open armen te ontvangen. Zij zullen jou wegwijs maken binnen Perfekt en jou alle werkzaamheden leren die je nodig hebt om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Jouw leidinggevende is bereikbaar voor jou om al jouw vragen te beantwoorden. Samen checken jullie regelmatig of je het nog naar je zin hebt en wat je nog bij wil leren.

 

Ben jij klaar voor deze te gekke baan? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel naar 0162-454 530. Je mag dan vragen naar Laura! Heb je ook al eens op onze socials gekeken? We zijn te vinden op Facebook en Instagram.

Allround schoonmaakmedewerker

Veel vrijheid, zelfstandigheid én afwisseling in je werkdagen: dat is waar jij energie van krijgt! Ben jij onze nieuwe, trotse medewerker? We vertellen je graag meer over deze te gekke vacature!

 

Over de functie

 • Jouw planning is iedere week anders. Jij springt samen met je collega bij in de panden waar het hard nodig is
 • Je kan hele dagen werken
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B: je gaat namelijk met een Perfekte auto op pad!
 • Je verdient minimaal €11,44 per uur. Daarnaast krijg je vakantiegeld én een eindejaarsuitkering!

 

Wat ga je doen?

Samen met een collega spring jij dagelijks in de auto om te helpen bij verschillende panden. Het kan dus goed zijn dat jij je werkdag begint in een imposante fabriekshal. Als daar de klus geklaard is, ga je door naar een hypermodern kantoorpand om vervolgend je dag af te sluiten in een relaxte sportschool. Samen met de rayonleidster bekijk je hoe jouw week eruit komt te zien. Je gaat zelfstandig op pad met een collega, maar weet ook je rayonleidster te vinden bij vragen. Doordat jij veel bedrijven ziet, ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Goed werk leveren vind jij dan ook erg belangrijk!

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent veel vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens je werkdagen. Uiteraard staat jouw rayonleidster voor je klaar wanneer je vragen hebt of even wil sparren. Samen vormen jullie een goed team! Mocht je door willen groeien door middel van cursussen of opleidingen, dan stimuleren we dat zeker! We vinden het fijn om je voor een lange tijd in ons bedrijf te mogen verwelkomen.

Is dit dé baan waar jij naar op zoek bent? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via [email protected] of bel naar 0162-454530. De koffie staat voor je klaar!

Servicemonteur

Afwisselende werkzaamheden, blije klanten en zelfstandig werken: dat is hoe jij jouw werkdag omschrijft op een verjaardag! Ben jij de servicemonteur die wij zoeken? Lees snel verder over deze te gekke functie.

 

Wat ga je doen?

Als servicemonteur ga jij zelfstandig op pad om verstoppingen te verhelpen, reparaties uit te voeren en de oorzaak van stankoverlast op te sporen. Wanneer je bij Perfekt aan de slag wil gaan, is ervaring geen vereiste. We leren je graag het vak! Wij voorzien jou van de juiste opleiding die jij nodig hebt om te kunnen werken als servicemonteur. Binnen een team van betrokken, hardwerkende collega’s leer jij al snel de kneepjes van het vak.

Je start je dag bij ons op kantoor in Oosterhout. Hier ligt de planning van die dag voor je klaar. In onze loods staan verschillende voertuigen met de benodigde technische middelen om je werk uit te kunnen voeren. Na een dag waarin je verstoppingen hebt verholpen en reparaties hebt uitgevoerd, kom je ook weer terug op het kantoor. De gehele dag zijn je collega’s bereikbaar om te overleggen over de juiste oplossing.

Naast deze werkzaamheden heb je ook gemiddeld eens in de drie weken een pieperdienst. Je bent dan in de avonduren en het weekend bereikbaar om zelfstandig calamiteiten op te lossen. Uiteraard staat hier een mooie toeslag tegenover!

 

Wat breng je mee?

 • Je hebt vmbo/mbo werk en denkniveau
 • Je hebt technisch inzicht
 • Kennis van riolering is geen must, we leren je graag alles wat je moet weten!
 • Bij voorkeur in het bezit van een VCA diploma; deze is ook via Perfekt te behalen
 • In het bezit van rijbewijs B, je rijbewijs BE behalen kan via ons
 • Je bent flexibel

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een hecht team in een gezellig, Oosterhouts bedrijf. We houden ervan als je leergierig bent. We leren je graag alles wat je wil weten. Naast de servicemonteurs werken er bij ons ook professionals op het gebied van bijvoorbeeld dak- en gevelreiniging. Je verdient bij Perfekt een marktconform salaris. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering én vakantiegeld. Je uren en werkdagen zijn in overleg: we kijken graag naar jouw wensen, we willen graag op den duur een vast dienstverband met je aangaan!

Word jij al trots bij de gedachte dat je ons team komt versterken? Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie naar [email protected]. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan naar: 0162-454530. We beantwoorden ze graag!

Glazenwasser op hoogte

Samen met een collega op pad om glazen te wassen: combo mee, hoogwerker mee en gaan! Dat is wat jij graag doet op een dag, toch? Lees snel verder over het werk als glazenwasser bij Schoonmaakbedrijf Perfekt!

 

Wat ga je doen?

Als glazenwasser start je op ons kantoor in Oosterhout. Hier staan de hoogwerkers klaar om mee de weg op te gaan. Samen met je collega bekijk je waar jullie die dag verwacht worden. Hierna worden de spullen gepakt (inclusief alle benodigdheden voor het wassen met osmose) en gaan jullie op pad. Jullie werken bijna altijd met een hoogwerker. Hoogtevrees komt dus niet in jouw woordenboek voor! De opdrachten variëren qua tijd tussen een halve dag en meerdere dagen. Je hoeft je dus bij ons nooit te vervelen! Wil je graag opleidingen volgen of cursussen doen? Dat is allemaal bespreekbaar. We vinden het belangrijk om in jou te investeren.

 

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Bij voorkeur ben je in het bezit van een vca certificaat

Je bent hele dagen beschikbaar

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent hard werken met fijne collega’s en veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Vind je naast glazen wassen ook gevels reinigen leuk om te doen of wil je dat vak ook graag leren? Je bent van harte welkom om hier een combinatie in te maken! Je krijgt bij ons een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Wil je hier meer over weten? Bel dan naar 0162-454530 en we vertellen je graag met trots meer over ons bedrijf en deze functie!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via [email protected]! Spreken we elkaar binnenkort?

Schoonmaakmedewerker Oosterhout Weststad ochtenduren

Werken in de ochtenduren is ideaal: je hebt de rest van de dag nog voor je als je gewerkt hebt! Vind jij dit ook zo fijn? Lees dan snel verder, want dan zit je bij Perfekt op je plek!

 

Over de functie:

 • Je werkt dagelijks van 07:00 uur tot 09:30 uur
 • Je werkt op Weststad, Oosterhout
 • Ervaring is geen vereiste: we leren je het vak graag!
 • Je verdient minimaal €11,44 per uur en krijgt daarnaast vakantiegeld én eindejaarsuitkering!

 

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud op een te gekke locatie op Weststad, Oosterhout. Jij zorgt ervoor dat de kantoren van binnen weer Perfekt schoon zijn. Je zal ook medewerkers van het pand tegenkomen: jij bent echt het visitekaartje van ons bedrijf! Goede kwaliteit is voor ons erg belangrijk. We werken je dan ook goed in, zodat jij precies weet wat er gedaan moet worden tijdens jouw werkdag. Uiteraard sta je er niet alleen voor: onze rayonleidster staat voor je klaar bij alle vragen die je wil stellen! Het enige dat jij nodig hebt is een goede dosis motivatie en leergierigheid. Heb je al ervaring? Dat is mooi meegenomen!

 

Werken bij Perfekt

Leuk dat je ons team wil komen versterken! De rayonleidster zorgt voor een warm welkom bij Perfekt. Voor je het weet, voel jij je helemaal thuis bij ons. Wil je opleidingen of cursussen volgen? Dat is bij ons allemaal mogelijk. We vinden het heel belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat!

Ben jij klaar om ons team te komen versterken? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel naar 0162-454530! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Schoonmaakmedewerker Oosterhout Weststad

Samen met drie andere collega’s ga jij 5 dagen in de week aan de slag op deze locatie in Oosterhout. Je kan de ochtenden of juist de middagen werken!

Dus ben jij:

 • 5 dagen per week beschikbaar (ongeveer 20-25 uur)?
 • Wil jij de ochtenden of juist de middagen werken?
 • Werk jij graag samen met collega’s?
 • Wil jij minimaal €11,44 per uur verdienen én vakantiegeld en een eindejaarsuitkering krijgen?

Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

Jij bent, samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het schoonhouden van een groot pand op Weststad, Oosterhout. Het gaat hierbij om een imposante fabriek waar de medewerkers wel wat hulp kunnen gebruiken op het gebied van het schoonhouden van het pand. Doordat jullie samenwerken, vormen jullie een klein team op locatie. Jullie verdelen de taken in overleg met de voorvrouw en de rayonleidster en gaan aan de slag. Een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

 

Werken bij Perfekt

Eén van onze rayonleidsters is jouw vaste aanspreekpunt. Zij maakt jou wegwijs binnen Perfekt en de locatie waar jij gaat werken. Voor al jouw vragen is ze beschikbaar, dus schroom niet om te bellen als dat nodig is! We denken ook graag mee over jouw toekomst binnen het bedrijf. Dus wil jij cursussen of opleidingen volgen, dan kan dat zeker! We vinden het fijn om jou verder te helpen in jouw werk. Ervaring is voor deze baan niet nodig: een goede portie leergierigheid en motivatie wel!

Maak jij binnenkort een frisse start binnen Schoonmaakbedrijf Perfekt? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel naar 0162-454530!

Flexibele schoonmaaktopper

Veel uren werken samen met een collega, veel vrijheid én zelfstandigheid in je baan: dat is wat wij in de aanbieding hebben! Benieuwd naar de functie? Komt ‘ie!

 

Over de functie

 • Je werkt in de middag- en avonduren samen met een collega
 • Je gaat op pad met een auto van Perfekt, dus een rijbewijs B is nodig
 • Je bent tussen de 28 en 38 uur beschikbaar
 • Je hebt graag een afwisselende werkweek
 • Je verdient minimaal €11,44 per uur, exclusief vakantiegeld én een eindejaarsuitkering!

 

Wat ga je doen?

Samen met een collega stap jij dagelijks in de auto om ons bij verschillende panden uit de brand te helpen. Jullie springen namelijk bij waar nodig! Wekelijks, maar ook dagelijks, overleggen jullie met de rayonleidster over de planning. Hoe jouw werkweek eruit ziet, is dus altijd anders! Je start ’s middags, dus je kan ’s ochtends lekker je eigen ding doen. Na het avondeten pak je nog een paar uurtjes door! Wij zorgen ervoor dat jij goed ingewerkt wordt, zodat je op pad kan. Zorg jij dan voor veel motivatie en enthousiasme? Dan zijn we samen een goed team!

 

Werken bij Perfekt

Jouw rayonleidster zorgt voor een warm welkom bij Perfekt én bij de locaties waar jij gaat werken. Daarnaast kijken we graag samen waar jij meer over te weten wil komen. Vind jij goede kwaliteit net zo belangrijk als wij? Fijn! Je bent immers het visitekaartje van Perfekt. Uiteraard kan je altijd bij ons op het hoofdkantoor een kop koffie komen drinken. Als we dan toch samen zitten, kan je gelijk al je vragen stellen of even sparren!

Sta jij al in de startblokken en kan je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel naar 0162-454530! Spreken we je snel?

Schoonmaakmedewerker Breda avonduren

Werk jij graag in de avonduren omdat je overdag al druk bent met andere zaken? Dan ben je bij Perfekt aan het juiste adres! Wij zoeken versterking voor de avonden.

 

Over de functie:

 • Je werkt in de avonduren. Je werktijden zijn flexibel, maar in ieder geval tussen 16:30 uur en 21:00 uur
 • Je werkt in Breda, de locatie is afhankelijk van jouw gewenste werktijden. Laat je ons weten hoe laat je wil beginnen?
 • Je verdient minimaal €11,44 per uur. Daarnaast krijg je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Op je verjaardag ben je lekker een extra dag vrij om het goed te vieren!

 

Wat ga je doen?

Wij hebben verschillende panden in Breda die schoongemaakt worden in de avonduren. Jij bent hier verantwoordelijk voor! Je gaat zelfstandig naar de locatie waar je die avond werkt. Je zorgt hier voor het schoonmaken van het sanitair, de vloer en de bureaus. Op de locatie staan alle spullen die je nodig hebt tijdens je werk. Zo hoef je zelf nooit te sjouwen met materiaal. Jouw rayonleidster zorgt ervoor dat je goed ingewerkt wordt en dat jouw materialen aangevuld worden. Zo zit je nooit zonder! Regelmatig zal de rayonleidster ook even contact met je hebben. We vinden het namelijk erg belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat.

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken in een echt Brabants familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt, maar ook erg hard gelachen met elkaar! Je krijgt van ons alle mogelijkheden om te blijven leren en een baan te hebben met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. In ruil hiervoor vragen we van jou een goede dosis motivatie en enthousiasme!

Ben jij klaar voor deze te gekke uitdaging? Laat het ons weten door direct te solliciteren via [email protected] of te bellen naar 0162-454530! Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij ons!

Schoonmaakmedewerker Oosterhout Weststad avonduren

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker die ons team komt versterken in de avonduren in Oosterhout! Wil jij onze nieuwe, trotse medewerker worden? Lees dan snel verder!

 

Over de functie:

 • Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 17:30 uur tot 19:30 uur
 • Je werkt op Weststad in een zeer groot pand
 • Je bent hier verantwoordelijk voor het schoonhouden van het kantoor
 • Je kan per direct aan de slag!
 • Ervaring is geen vereiste, we leren je het vak graag!
 • Je gaat minimaal €11,44 per uur verdienen en krijgt daarnaast vakantiegeld én eindejaarsuitkering

 

Wat ga je doen?

Iedere avond zorg jij dat je om 17:30 uur de handen uit de mouwen steekt om de kantoren in dit schoon te maken voor de volgende werkdag. Dit houdt in dat je de bureaus poetst, prullenbakken leegmaakt, het sanitair weer blinkend schoon maakt en je de vloer weer netjes maakt. Je krijgt van ons een weekschema zodat je precies weet wanneer er wat extra werkzaamheden gedaan worden. We leggen je met liefde uit wat de bedoeling is en zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt op deze te gekke locatie!

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken met een rayonleidster die altijd voor jou klaarstaat. Zij zorgt voor een warm welkom bij Perfekt en maakt jou wegwijs op de locatie waar je gaat werken. We vinden het ook leuk om samen met jou over jouw toekomst bij Perfekt na te denken! Geef dus vooral aan wat je nog graag wil leren en wij zorgen dat dat mogelijk is.

Ben jij onze nieuwe, trotse medewerker? Solliciteer dan direct via [email protected] of bel naar 0162-454530! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Medewerker gevelreiniging

Jij werkt graag buiten, wil graag resultaat zien van het werk dat je doet én werkt graag in een team van hardwerkende collega’s! Toch? Kom bij ons werken als dak- en gevelreiniger en je vindt dit allemaal terug in je werk!

 

Wat ga je doen?

Jij gaat fulltime aan de slag als dak- en gevelreiniger. Je dagen zijn erg afwisselend, daar zorgen wij wel voor! Zo ga je geregeld op pad om daken en gevels te reinigen. Dit reinigen doen wij door middel van stoom cleaning, droogijsstralen  of het torbo-stralen van de gevel. Mocht het nodig zijn, dan kan jij ook reparaties uitvoeren aan de gevel. Het resultaat mag er zijn na een dag hard werken. Maar dat is zeker niet het enige dat je gaat doen. Om de daken en gevels goed te beschermen, kan jij deze ook impregneren. Naast deze mogelijkheden, kan jij ook een dak coaten. Hoe we dit precies doen, laten we je graag zien als je op kantoor op gesprek komt!

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt heb je veel opleidingsmogelijkheden! Samen met jou kijken we naar de opleidingen of cursussen die jij kan volgen om jouw werk goed uit te voeren. We vinden het fijn om te kunnen investeren in jou en jouw vaardigheden!

 

Wat neem je mee?

 • In ieder geval in het bezit van een rijbewijs B, een BE rijbewijs is bij ons te behalen
 • Bij voorkeur in het bezit van een vca-vol certificaat
 • In staat om fysiek werk uit te voeren
 • Fulltime beschikbaar om aan de slag te gaan

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken in een hecht team. Je teamleider staat voor je klaar om jou te begeleiden waar nodig. Eventuele opleidingen faciliteren we graag voor je! Wil je vast een kijkje nemen naar onze werkzaamheden? Dat kan op www.gevelprotect.nl of www.schoonmaakbedrijfperfekt.nl. Solliciteren kan via [email protected] of bel naar 016-454530! Spreken we je binnenkort?

Schoonmaakmedewerker vloeren

Zelfstandig op pad om in de omgeving van Oosterhout en Breda vloeren weer blinkend schoon te maken met een schrob-zuigmachine: dat is waar jij energie van krijgt! Toch? Lees snel verder om meer te weten te komen over deze te gekke vacature.

 

Wat ga je doen?

Jij gaat met onze schrob-zuigmachine op pad om bij verschillende panden de vloer schoon te maken. Denk hierbij aan algemene ruimtes in flatgebouwen of juist een grote productiehal! Ook de parkeergarages van de bewoners van verschillende panden zijn voor jou geen punt: hoe schoner, hoe beter!

Belangrijk is dat je in het bezit bent van een rijbewijs B: je gaat namelijk met een auto van ons de weg op. Ervaring met een schrob-zuigmachine is geen vereiste: we leren het je graag!

 

Wat neem je mee?

 • Je wil graag hele dagen werken
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je kan fysiek werk goed aan

 

Werken bij Perfekt

“Trots op Perfekt” is niet voor niets ons motto. Je gaat namelijk werken in een team van trotse, hardwerkende collega’s. Je rayonleidster staat voor je klaar wanneer je tegen zaken aan loopt en graag wil bespreken. Je gaat samenwerken met een collega, dus je hoeft je nooit te vervelen!

 

Ben jij klaar om aan de slag te gaan en je te verdiepen in het reinigen van vloeren? Solliciteer direct via [email protected] of bel naar 0162-454530! Spreken we je snel?