Werken bij Perfekt

Home Werken bij Perfekt

Wil jij ook met trots werken voor Schoonmaakbedrijf Perfekt?

Werken bij Schoonmaakbedrijf Perfekt betekent deel uitmaken van een betrokken, servicegerichte organisatie die hard aan de weg timmert in reguliere en specialistische schoonmaak.

 

Naast de reguliere schoonmaak, zijn wij dagelijks actief in specialistische reiniging. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we vele uiteenlopende projecten uit in heel Nederland.

Wij leiden vakmensen op

Wij vinden het belangrijk dat wij als bedrijf een bijdrage leveren aan de samenleving. Schoonmaakbedrijf Perfekt is een erkend leerbedrijf. We leiden onze medewerkers intern op en bieden stageplekken aan. Daarnaast faciliteren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken wij samen met sociale werkplaats Midzuid in Oosterhout.

Openstaande vacatures

Werken in een trots team!

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan transparantie en persoonlijk contact. Dat resulteert in een fijne werksfeer en saamhorigheid binnen ons team.

HR-manager met pit (24-32 uur per week)

Wij zoeken een HR-manager met pit!

 

Wij zoeken een HR-manager. Maar niet zomaar eentje! Onze nieuwe HR-manager gaat werken in een trots bedrijf met ruim 200 werknemers en houdt zich niet alleen maar bezig met HR-zaken. Werving & selectie en verzuimbeheer zijn even belangrijke taken in deze pittige functie.

 

HR-werk met een paar plusjes

Schoonmaakbedrijf Perfekt blijft groeien, dus naast het beheer van alle HR-zaken van het huidige personeel – inclusief verzuimbeheer – ben je ook druk met werving & selectie. Jij draait daar je hand niet voor om. Sterker nog, jij zet met plezier en enthousiasme een stevige, groeibestendige HR-structuur op poten. En daar ben je trots op!

 

Handen uit de mouwen

Als onze HR-manager vind je het leuk om met verschillende zaken bezig te zijn, zoals werving & selectietrajecten, ziekteverzuim en arbozaken, contacten met uitzendbureaus, administratieve taken en ondersteuning van leidinggevenden. Met jouw professionaliteit lever je tevens een bijdrage aan de interne structuur (begeleiding middenkader ten aanzien van verzuim en personeelszaken) en de verbetering van processen waar dat nodig is. Jouw dag is pas goed als je flink de handen uit de mouwen hebt kunnen steken (een echte hands-on mentaliteit).

 

De kleine lettertjes voor jou

Voor deze functie met pit vragen we een HBO/wetenschappelijk werk- en denkniveau en een afgeronde HR-opleiding. Je hebt een creatieve oplossingsgerichte mindset. Je hebt ervaring met het opzetten van (een onderdeel van) een HR-systeem. Je Nederlandse taalvaardigheid is uitstekend en je werkt zelfstandig en secuur. Kun je deze punten allemaal afvinken? Dan maken we graag kennis!

 

De kleine lettertjes voor ons

De functie is voor 24 tot 32 uur per week en je krijgt een prima marktconform salaris. Opleidingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao zijn vanzelfsprekend.

 

Trots!

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur een pakkende motivatie met je cv naar Judith Evers (judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl.)

Medewerker bedrijfsbureau (24-32 uur per week)

Wij zoeken een BB-medewerker met pit!

 

Wij hebben per direct een vacature voor werkzaamheden op de afdeling bedrijfsbureau (planning/werkvoorbereiding). Deze functie is zeer divers en hectisch. Je bent samen met 2 andere collega’s het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Je regelt in een team van totaal 3 collega’s een top planning. Je hebt ook affiniteit met HR taken, zoals werving/selectie en verzuimbegeleiding. Kom jij ons topteam versterken? Ben jij de enthousiaste stressbestendige daadkrachtige duizendpoot die we nodig hebben?

 

Werkvoorbereiding met extra’s

Als medewerker (M/V) bedrijfsbureau ben je het aanspreekpunt van Perfekt BV en Gevelprotect Nederland BV via telefoon en e-mail. In overleg met klanten en medewerkers verzorg je de planning en werkvoorbereiding voor de uit te voeren werkzaamheden. Je neemt daarbij ook alle administratieve handelingen op je: van het invoeren van een order in ons ERP pakket, het gereedleggen van een werkbon voor je collega, het controleren van de bon na uitvoering van de werkzaamheden, tot het gereedmelden ten behoeve van de facturatie. Oftewel, je bent een echt planwonder voor wie (financieel)administratief werk geen geheimen heeft.

 

Schoonmaakbedrijf Perfekt blijft groeien, dus naast je planningswerkzaamheden houd jij je ook bezig met werving & selectie van nieuwe medewerkers en het begeleiden van verzuim van de afdeling specialistische reiniging. En daar ben je trots op!

 

Stressbestendig, klantgericht, klantvriendelijk en flexibel

Kom je uit Oosterhout of omstreken en heb je een HBO werk/denkniveau? Je hebt een creatieve oplossingsgerichte mindset. Je hebt ervaring met ERP pakketten en Microsoft Office (Excel/Word) is belangrijk. Je Nederlandse taalvaardigheid is uitstekend en je werkt zelfstandig en secuur. Kun je deze punten allemaal afvinken? Dan maken we graag kennis!

 

Een baan om trots op te zijn

Wij bieden je een afwisselende verantwoordelijke baan voor 24-32 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. Je komt in een klein gezellig team terecht met een informele werksfeer. Wij begeleiden je goed en zorgen voor een goed inwerkprogramma. Er is verder volop ruimte voor je eigen inbreng, ideeën en oplossingen.

 

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Stuur meteen je CV met foto en motivatie naar Schoonmaakbedrijf Perfekt BV ter attentie van Judith Evers via judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl

Specialistisch reiniger (fulltime)

Zoek je bijzonder schoonmaakwerk? Hou je van aanpakken? Wij hebben de perfekte baan voor jou! Neem snel contact met ons op voor een afwisselende baan waar jij zeker weten vrolijk van wordt.

 

Trots op speciaal werk

Als specialistisch reiniger ben je bezig met bijzondere klussen. Bijvoorbeeld gevels reinigen, zandstralen, schoonmaakwerk bij tankstations of het verwijderen van olievlekken na calamiteiten. Is het even rustig met speciaal werk, dan ondersteun je ons team met schoonmaakwerkzaamheden bij verbouwingen of vloeronderhoud. Je werkt samen met een collega op verschillende locaties aan diverse klussen. Deze baan is heel bijzonder én afwisselend!

 

Ben jij onze perfekte reinigingsspecialist?

• Jij bent niet vies van een stevige klus.

• Je vindt het leuk om met reinigingsmachines om te gaan of dat te leren. Ook een hoogwerker vind je geen probleem.

• Je hebt een geldig rijbewijs B (rijbewijs BE is een pre).

• Je woont in de regio Oosterhout – Breda – Tilburg.

• Je spreekt goed Nederlands.

• Als je een VCA hebt is dat handig, maar deze kun je eventueel bij ons behalen.

• Het is fijn als je ook SIR-certificaten en HDS-papieren (hogedrukspuiter) hebt, maar dat is geen vereiste.

• Je ziet een uitdaging in elke speciale klus!

 

Gevarieerd werk voor lange tijd

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk én op onze gespecialiseerde reinigingsprofessionals. Wij bieden jou een afwisselende fulltime baan met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Let op, dit is géén tijdelijke functie; we verwelkomen je graag voor lange tijd.

 

Solliciteer met trots!

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel 0162 454530.

 

Het werk van onze specialisten in beeld:

Vloerspecialist (28u/week)

Veeg jij de vloer aan met vuil? Maak jij graag klanten blij met perfekt schone vloeren en ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem snel contact met ons op voor een afwisselende baan waar jij zeker weten vrolijk van wordt.

 

Op pad met de Schrobbus

Je gaat elke dag met jouw vaste collega in de Schrobbus (jullie bedrijfswagen) op pad. Met onder andere de veegmachine en de schrob-zuigmachine ga je het vuil te lijf op heel verschillende locaties.

Op een vast moment in de week neem je met je leidinggevende de planning door. Samen met je collega bereid je vervolgens de komende week voor. Je bent bezig met het machinaal reinigen van vloeren en parkeerkelders, het afvoeren van spullen uit portieken en waterschades oplossen. Soms doe je ook ander werk, of je valt in voor collega’s. Geen dag is hetzelfde bij Perfekt! Wat wel hetzelfde blijft: je zorgt altijd voor perfekt schone vloeren en frisse ruimtes. Je wordt een echte vloerspecialist!

 

Ben jij onze perfekte vloerspecialist?

Je bent enthousiast en goedgemutst.
• Je neemt je verantwoordelijkheid.
• Je hebt een geldig rijbewijs B.
• Je woont in de regio Oosterhout – Breda – Tilburg.
• Ervaring is geen vereiste. Wij leren je de kneepjes van het vak.
• Jouw missie is een perfekt schone vloer!

 

Trots op Perfekt

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten én op onze vloerspecialisten. Wij bieden jou een baan voor maximaal 28 uur per week, met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Er zijn mogelijkheden om cursussen te volgen.

 

Zin om te solliciteren?

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar judith@schoonmaakbedrijfpefekt.nl of bel 0162 454530.

Dak- en gevelreiniger met lef gezocht! (fulltime)

Heb jij graag eer van je werk? Hou je van lekker buiten werken en ben je niet bang van een beetje hoogte? Kom voor ons werken als dak- en gevelreiniger! Neem snel contact op voor een gegarandeerd afwisselende baan.

 

Iedere dag op een andere plek

Geen dak of gevel is hetzelfde en dus is bij ons geen dag hetzelfde. Je werkt elke dag op een andere locatie. Je zult regelmatig werken voor ons zusterbedrijf Gevelprotect, want daar doen we veel dak- en gevelreiniging voor. Als er even geen daken of gevels zijn om te reinigen, ben je ook inzetbaar als glazenwasser of voor andere leuke klussen, zoals ventilatiereiniging, droogijsstralen, het leeg- of ontruimen van woningen, enzovoorts.

 

Zelfstandig, collegiaal en trots op je werk

We vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en dat je collegiaal bent. Uiteraard ben je niet bang om op hoogte te werken. Je bent flexibel in je werkuren, je houdt van afwisseling én: je bent graag trots op je werk. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en je woont in de omgeving Breda – Oosterhout – Tilburg. Je beschikt over een rijbewijs B. Niet vereist, wel prettig: een rijbewijs BE en een VCA-certificaat.

 

Gevarieerd en zelfstandig

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk én op onze reinigingsprofessionals. Wij bieden jou een zelfstandige fulltime baan in een leuk team met vaste collega’s. Je salaris ligt tussen €11,27 tot €15,- bruto per uur, (ongeveer €1.860,- tot €2475,- bruto per maand), afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleiding. Daarnaast hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Leer je graag iets nieuws? Je krijgt bij ons alle ruimte om opleidingen en cursussen te volgen.

 

Ben jij onze trotse kandidaat?

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel 0162 454530.

 

Het werk van onze gevelreinigers in beeld:

Schoonmaker in Moerdijk

Wij zoeken schoonmaaktoppers die graag de handen uit de mouwen steken en die het liefst met een big smile naar hun werk gaan. Word jij onze nieuwe top-schoonmaker?

 

Kom werken voor een trots bedrijf

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt zijn we trots op de kwaliteit van al onze schoonmaakwerkzaamheden én op onze schoonmaakprofessionals. Wij hebben ruimte voor een top-schoonmaker die op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) 2 uur per dag op vaste uren op een vaste locatie in Moerdijk wil werken. Er is vooraf de mogelijkheid om te kiezen om deze uren vroeg op de dag tussen 6.00 en 8.30 of in de avond tussen 16.30 en 19.00 uur te werken.

 

Verantwoordelijk en enthousiast

Ervaring is heel erg fijn maar niet perse nodig. Onze rayonleiding brengt je op de hoogte van alle kneepjes van het vak. Heb je wel ervaring dan is dit natuurlijk top!

 

Aanbod

Je komt te werken in een leuk team. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kantoren. Je werkt niet alleen en bent dus ook niet alleen in het pand aanwezig.

Wij bieden je een goed salaris conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en eindejaarsuitkering. En natuurlijk een prettige informele werksfeer in een trots bedrijf.

 

Aarzel niet, solliciteer meteen!

Wij maken graag kennis met jou. Solliciteer direct via judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl

Schoonmakers in Oosterhout

Wij zoeken schoonmaaktoppers die graag de handen uit de mouwen steken en die het liefst met een big smile naar hun werk gaan. Word jij onze nieuwe top-schoonmaker?

 

Kom werken voor een trots bedrijf

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt zijn we trots op de kwaliteit van al onze schoonmaakwerkzaamheden én op onze schoonmaakprofessionals. Wij hebben ruimte voor goede schoonmakers die op verschillende projecten in en rond Oosterhout overdag of ’s avonds willen werken.

 

Verantwoordelijk en enthousiast

Ervaring is heel erg fijn maar niet perse nodig. Onze rayonleiding brengt je op de hoogte van alle kneepjes van het vak. Heb je wel ervaring dat is dit natuurlijk top!

 

Aanbod

Wij bieden je een goed salaris conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en eindejaarsuitkering. En natuurlijk een prettige informele werksfeer in een trots bedrijf.

 

Aarzel niet, solliciteer meteen!

Wij maken graag kennis met jou. Solliciteer direct via judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl

Schoonmakers in Breda

Wij zoeken schoonmaaktoppers die graag de handen uit de mouwen steken en die het liefst met een big smile naar hun werk gaan. Word jij onze nieuwe top-schoonmaker?

 

Kom werken voor een trots bedrijf

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt zijn we trots op de kwaliteit van al onze schoonmaakwerkzaamheden én op onze schoonmaakprofessionals. Wij hebben ruimte voor goede schoonmakers die op verschillende projecten in en rond Breda overdag of ’s avonds willen werken.

 

Verantwoordelijk en enthousiast

Ervaring is heel erg fijn maar niet perse nodig. Onze rayonleiding brengt je op de hoogte van alle kneepjes van het vak. Heb je wel ervaring dat is dit natuurlijk top!

 

Aanbod

Wij bieden je een goed salaris conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en eindejaarsuitkering. En natuurlijk een prettige informele werksfeer in een trots bedrijf.

 

Aarzel niet, solliciteer meteen!

Wij maken graag kennis met jou. Solliciteer direct via judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl