Werken bij Perfekt

Home Werken bij Perfekt

Wil jij ook met trots werken voor Schoonmaakbedrijf Perfekt?

Werken bij Schoonmaakbedrijf Perfekt betekent deel uitmaken van een betrokken, servicegerichte organisatie die hard aan de weg timmert in reguliere en specialistische schoonmaak.

 

Naast de reguliere schoonmaak, zijn wij dagelijks actief in specialistische reiniging. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we vele uiteenlopende projecten uit in heel Nederland.

Wij leiden vakmensen op

Wij vinden het belangrijk dat wij als bedrijf een bijdrage leveren aan de samenleving. Schoonmaakbedrijf Perfekt is een erkend leerbedrijf. We leiden onze medewerkers intern op en bieden stageplekken aan. Daarnaast faciliteren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken wij samen met sociale werkplaats Midzuid in Oosterhout.

Openstaande vacatures

Werken in een trots team!

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan transparantie en persoonlijk contact. Dat resulteert in een fijne werksfeer en saamhorigheid binnen ons team.

Servicemonteur

Afwisselende werkzaamheden, blije klanten en zelfstandig werken: dat is hoe jij jouw werkdag omschrijft op een verjaardag! Ben jij de servicemonteur die wij zoeken? Lees snel verder over deze te gekke functie.

 

Wat ga je doen?

Als servicemonteur ga jij zelfstandig op pad om verstoppingen te verhelpen, reparaties uit te voeren en de oorzaak van stankoverlast op te sporen. Wanneer je bij Perfekt aan de slag wil gaan, is ervaring geen vereiste. We leren je graag het vak! Wij voorzien jou van de juiste opleiding die jij nodig hebt om te kunnen werken als servicemonteur. Binnen een team van betrokken, hardwerkende collega’s leer jij al snel de kneepjes van het vak.

 

Je start je dag bij ons op kantoor in Oosterhout. Hier ligt de planning van die dag voor je klaar. In onze loods staan verschillende voertuigen met de benodigde technische middelen om je werk uit te kunnen voeren. Na een dag waarin je verstoppingen hebt verholpen en reparaties hebt uitgevoerd, kom je ook weer terug op het kantoor. De gehele dag zijn je collega’s bereikbaar om te overleggen over de juiste oplossing. Naast deze werkzaamheden heb je ook gemiddeld eens in de drie weken een pieperdienst. Je bent dan in de avonduren en het weekend bereikbaar om zelfstandig calamiteiten op te lossen. Uiteraard staat hier een mooie toeslag tegenover!

 

Wat breng je mee?

 • Je hebt vmbo/mbo werk en denkniveau
 • Je hebt technisch inzicht
 • Kennis van riolering is geen must, we leren je graag alles wat je moet weten!
 • Bij voorkeur in het bezit van een VCA diploma; deze is ook via Perfekt te behalen
 • In het bezit van rijbewijs B, je rijbewijs BE behalen kan via ons
 • Je bent flexibel

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een hecht team in een gezellig, Oosterhouts bedrijf. We houden ervan als je leergierig bent. We leren je graag alles wat je wil weten. Naast de servicemonteurs werken er bij ons ook professionals op het gebied van bijvoorbeeld dak- en gevelreiniging. Je verdient bij Perfekt tussen de €2300,- en €2800,- bruto per maand. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering én vakantiegeld. Je uren en werkdagen zijn in overleg: we kijken graag naar jouw wensen, we willen graag een vast dienstverband met je aangaan!

 

Word jij al trots bij de gedachte dat je ons team komt versterken? Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie naar werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan naar: 0162-454530. We beantwoorden ze graag!

Glazenwasser

Samen met een collega op pad om glazen te wassen: combo mee, hoogwerker mee en gaan! Dat is wat jij graag doet op een dag, toch? Lees snel verder over het werk als glazenwasser bij Schoonmaakbedrijf Perfekt!

 

Wat ga je doen?

Als glazenwasser start je op ons kantoor in Oosterhout. Hier staan de hoogwerkers klaar om mee de weg op te gaan. Samen met je collega bekijk je waar jullie die dag verwacht worden. Hierna worden de spullen gepakt (inclusief alle benodigdheden voor het wassen met osmose) en gaan jullie op pad. Jullie werken bijna altijd met een hoogwerker. Hoogtevrees komt dus niet in jouw woordenboek voor! De opdrachten variëren qua tijd tussen een halve dag en meerdere dagen. Je hoeft je dus bij ons nooit te vervelen! Wil je graag opleidingen volgen of cursussen doen? Dat is allemaal bespreekbaar. We vinden het belangrijk om in jou te investeren.

 

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Bij voorkeur ben je in het bezit van een vca certificaat

Je bent hele dagen beschikbaar

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent hard werken met fijne collega’s en veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Vind je naast glazen wassen ook gevels reinigen leuk om te doen of wil je dat vak ook graag leren? Je bent van harte welkom om hier een combinatie in te maken! Je krijgt bij ons een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Wil je hier meer over weten? Bel dan naar 0162-454530 en we vertellen je graag met trots meer over ons bedrijf en deze functie!

 

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl! Spreken we elkaar binnenkort?

Schoonmaakmedewerker

Wil jij graag hele dagen werken? Zie jij het als een uitdaging om kantoorpanden weer blinkend schoon te krijgen? Dan ben je bij Schoonmaakbedrijf Perfekt aan het juiste adres! Lees snel verder om te zien hoe een dag bij ons eruit ziet!

 

Wat ga je doen?

Samen met een collega ga jij met een auto van de zaak op pad in Oosterhout, Breda en omgeving. Jullie zien veel verschillende panden van binnen: geen enkele week is hetzelfde! Het kan zijn dat jullie voor een langere periode in hetzelfde pand werken, maar het kan ook voorkomen dat je daar eenmalig komt. De panden die je gaat schoonmaken zijn allemaal erg verschillend: van klassiek kantoorpand tot sportschool en van een school tot een hypermoderne productiehal. We hebben het allemaal! Jullie kunnen de ochtend en middag werken, maar ook de middag en de avond. Dit stemmen we graag af op jouw wensen!

 

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Je houdt van afwisseling in je werk

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Werken bij Perfekt

Bij Perfekt is geen enkele dag hetzelfde. Wat wel hetzelfde is, is de rayonleidster! Zij is jouw vaste aanspreekpunt. Je wordt bij ons uiteraard goed ingewerkt, dus ervaring is zeker geen vereiste. Je verdient bij ons al €14,- per uur.* Daarnaast ben je vrij op je verjaardag, hoe fijn is dat?

Ben jij de schoonmaaktopper die wij zoeken? Solliciteer dan direct via werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 0162-454530! Tot snel?

*Inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld

Medewerker gevelreiniging

Jij werkt graag buiten, wil graag resultaat zien van het werk dat je doet én werkt graag in een team van hardwerkende collega’s! Toch? Kom bij ons werken als dak- en gevelreiniger en je vindt dit allemaal terug in je werk!

 

Wat ga je doen?

Jij gaat fulltime aan de slag als dak- en gevelreiniger. Je dagen zijn erg afwisselend, daar zorgen wij wel voor! Zo ga je geregeld op pad om daken en gevels te reinigen. Dit reinigen doen wij door middel van stoom cleaning, chemische reiniging of het torbo-stralen van de gevel. Mocht het nodig zijn, dan kan jij ook reparaties uitvoeren aan de gevel. Het resultaat mag er zijn na een dag hard werken. Maar dat is zeker niet het enige dat je gaat doen. Om de daken en gevels goed te beschermen, kan jij deze ook impregneren. Naast deze mogelijkheden, kan jij ook een dak coaten. Hoe we dit precies doen, laten we je graag zien als je op kantoor op gesprek komt!

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt heb je veel opleidingsmogelijkheden! Samen met jou kijken we naar de opleidingen of cursussen die jij kan volgen om jouw werk goed uit te voeren. We vinden het fijn om te kunnen investeren in jou en jouw vaardigheden!

 

Wat neem je mee?

In ieder geval in het bezit van een rijbewijs B, een BE rijbewijs is bij ons te behalen

Bij voorkeur in het bezit van een vca-vol certificaat

In staat om fysiek werk uit te voeren

Fulltime beschikbaar om aan de slag te gaan

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken in een hecht team. Je teamleider staat voor je klaar om jou te begeleiden waar nodig. Je krijgt naast een salaris dat tussen de €12 en €16 per uur ligt, ook een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Ook eventuele opleidingen faciliteren we graag voor je! Wil je vast een kijkje nemen naar onze werkzaamheden? Dat kan op www.gevelprotect.nl of www.schoonmaakbedrijfperfekt.nl. Solliciteren kan via werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 016-454530! Spreken we je binnenkort?

Medewerker specialistische reiniging

Ben jij een echte aanpakker die op zoek is naar afwisselend werk? Dan zoeken wij jou! Als medewerker specialistische reiniging ga jij zelfstandig of samen met een collega de weg op voor verschillende werkzaamheden. Benieuwd naar die werkzaamheden? Lees snel verder!

 

Wat ga je doen?

Je start je werkdag op ons kantoor in Oosterhout. Met een kop koffie in je hand bekijk je de planning van de dag. Je werkzaamheden zijn heel afwisselend: Je doet opleverschoonmaak, je verwijdert behang en je doet spik en span werkzaamheden. Dit houdt in dat je de badkamer, keuken en toilet tot in de puntjes schoonmaakt. Het kan ook voorkomen dat je helpt met opruimen tijdens de bouw. Je werktijden bepalen we graag in overleg met jou, dus geef vooral aan wat hierin jouw wensen zijn.

 

Wat neem je mee?

 • Je kan fysiek werk goed aan
 • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B
 • In het bezit van je VCA diploma of bereid deze te halen
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om bij te springen bij collega’s
 • Je gaat secuur te werk en haalt voldoening uit een goed uitgevoerde schoonmaakklus

 

Werken bij Perfekt

Je gaat werken in een hecht team van harde werkers. ’s Ochtends is er altijd ruimte voor een kop koffie en een praatje. Hierna ga je zelfstandig of met een collega de weg op. Naast je collega’s van de specialistische reiniging, kom je ook collega’s van de dak- en gevelreiniging tegen. Binnen de kortste keren ken jij iedereen bij naam en voel je je helemaal thuis bij Perfekt!

 

Word jij al trots van het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 0162-454530. We beantwoorden je vragen heel graag!

Schoonmaakmedewerker Dongen

Wil jij graag werken in een hypermodern gebouw in Dongen? Je gaat hier 4 keer in de week aan de slag. Heb jij enige ervaring in de schoonmaak en zie jij het helemaal zitten om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wat ga je doen?

Vier dagen in de week ga jij aan de slag om de kantoren van deze hypermoderne productiehal schoon te maken. Het gebouw is van alle gemakken voorzien, dus alles is aanwezig om jouw werk goed te kunnen doen. Per dag ga je 3 uur werken op deze locatie op bedrijventerrein Tichelrijt II. De exacte werktijden overleggen we graag met jou. Op woensdag hoef je hier niet te werken, dus ben je lekker vrij. Wil je juist meer uren werken dan de 12 uur die je hier werkt? Laat het ons dan zeker weten. We maken graag, samen met jou, een planning die aansluit op jouw wensen. Ook opleidingen en cursussen verzorgen wij. Geef het aan en we kijken mee naar de mogelijkheden!

 

Wat neem je mee?

 • Je hebt al enige ervaring in de schoonmaakbranche
 • Je werkt secuur
 • Je werkt graag zelfstandig

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken in een trots bedrijf. Je hebt hardwerkende collega’s en een rayonleidster die alles coördineert. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Maak het vooral bespreekbaar. Met elkaar in gesprek gaan is op dat moment erg belangrijk voor ons. We willen graag dat je je welkom voelt bij ons! Wist je trouwens dat je bij Perfekt al zo’n €14,- per uur verdient?*

Word jij enthousiast van deze vacature en wil je graag kennis komen maken? Solliciteer dan direct via werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 0162-454530! Tot snel?

*Inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld

Schoonmaakmedewerker Moerdijk

Wanneer iemand jou vraagt wat jij voor werk doet, antwoord jij met trots: “Ik werk als schoonmaakmedewerker in één van de grootste en modernste productiehallen van de Benelux”. Benieuwd naar wat jij nog meer kan vertellen? Lees snel verder!

 

Wat ga je doen?

Als schoonmaakmedewerker ga jij van maandag tot en met vrijdag 2,5 tot 5 uur per dag aan de slag. Je werkt in ieder geval in de middaguren tot circa 16:00 uur. Hoe je de uren verder wil invullen, overleggen we graag met je. We denken graag mee! Samen met 5 andere collega’s ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kleedkamers en douches. Daarnaast zorg je voor schone toiletten en kantine. Dit alles doe je in een modern bedrijf waar 24 uur per dag gewerkt wordt.

 

Wat breng je mee?

 • Je werkt graag samen met collega’s om alle ruimtes schoon te krijgen
 • Het is fijn als je een rijbewijs B hebt
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Werken bij Perfekt

Je gaat werken in een team van hardwerkende collega’s. Naast je directe collega’s, kom je ook onze collega’s van bijvoorbeeld de trappenhallen tegen. De rayonleidster is je eerste contactpersoon. Bij haar kan je terecht met vragen die je hebt! Je verdient bij Perfekt gemiddeld al zo’n €14,- per uur.* Ook jouw portemonnee wordt dus blij van deze baan!

Word jij al trots van de gedachte dat je bij Perfekt komt werken? Wacht niet langer en mail naar werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 0162-454530! Zien we je snel?

 

*Inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld

Schoonmaakmedewerker Oosterhout

Wil jij als schoonmaakmedewerker werken in Oosterhout op een tijdstip dat jou uitkomt? Werk jij graag zelfstandig? Dan hebben we een toffe vacature voor je! Lees snel verder om meer te weten te komen over jouw toekomstige werkplek.

 

Wat ga je doen?

Voor een bekend bedrijf in Oosterhout zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je kan hier iedere dag 3 uur werken. Je werkt in ieder geval overdag, maar de exacte tijden mag jij zelf bepalen! Je bent in dit bedrijf verantwoordelijk voor het sanitair. Jij zorgt ervoor dat dit weer blinkend schoon is. Dit bedrijf ligt in de buurt van Statendam en is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of scooter.

 

Wat neem je mee?

 • Je werkt graag zelfstandig
 • Ervaring met schoonmaak is geen vereiste, we leren je het vak graag!
 • Je werkt secuur
 • Je wordt blij als alles weer blinkend schoon is

 

Werken bij Perfekt

De rayonleidster is jouw eerste aanspreekpunt. Zij zal jou ook wegwijs maken bij Perfekt én in het bedrijf waar je gaat schoonmaken. Wist je dat dit bedrijf in de buurt van ons hoofdkantoor is? Loop dus voor of na je werk gerust even bij ons binnen als je vragen hebt! Bij Perfekt verdien je gemiddeld al gauw €14,-* per uur, dus ook dat is een pluspunt! Naast jouw directe collega’s kom je wellicht ook je collega’s van de trappenhallen tegen. Zij zijn verantwoordelijk voor het schoonhouden van verschillende trappenhallen in Oosterhout en omgeving.

 

Ben jij al enthousiast geworden over deze baan? Of heb je vragen? Bel dan naar 0162-454530 of mail naar werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe, trotse schoonmaakmedewerker!

*Inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld

Schoonmaakmedewerker trappenhallen Breda

Ben jij graag actief bezig tijdens je werk en wil je samenwerken met een collega? Dan zijn de trappenhallen de juiste plek voor jou! Wil je meer weten over deze te gekke baan? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Samen met een collega ga jij een hele dag de weg op om verschillende trappenhallen schoon te maken in Breda. Denk hierbij aan bijvoorbeeld flatgebouwen. Samen zorgen jullie ervoor dat de trappen gestofzuigd en gedweild worden. Daarnaast zijn de algemene ruimten weer schoon als jullie het pand verlaten. Het leuke aan dit werk is dat je iedere week dezelfde panden schoonmaakt en dus dezelfde bewoners ziet! Je gaat merken dat ze graag een praatje met je maken wanneer je aan het werk bent. Je vindt hier dus, naast je werk, veel sociaal contact.

 

Wat breng je mee?

 • Je werkt graag hele dagen
 • Je bent in staat om fysiek werk uit te voeren
 • Je hebt een rijbewijs B
 • Je werkt graag samen met een collega

 

Werken bij Perfekt

Je werkt samen met een collega, maar ook de rayonleidster zal je regelmatig spreken. Zij zal je wegwijs maken binnen Perfekt en de locaties waar je gaat werken. Perfekt is een echt familiebedrijf en dat merk je in de sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen met elkaar. Wist je dat je bij Perfekt al gemiddeld €14,- per uur verdient?*

 

Wil jij onze nieuwe, trotse medewerker worden? Solliciteer dan direct via werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 0162-454530! Spreken we je snel?

*Inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld

Schoonmaakmedewerker trappenhallen Oosterhout

Wil jij graag hele dagen werken samen met een collega? Vind jij het fijn om tijdens je werk een praatje te maken met de bewoners? Dan ben jij de topper op de trappenhallen die wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

Jij zorgt er, samen met een collega, voor dat de trappenhallen in de verschillende wooncomplexen in Oosterhout weer blinkend schoon zijn. Je stofzuigt en dweilt de trappenhallen en algemene ruimtes. Omdat je overdag werkt, kom je regelmatig de bewoners tegen. Jij bent het vaste gezicht binnen het complex, dus op den duur leer je de bewoners ook kennen: en zij jou!

Aangezien je met een collega werkt, hoef jij je nooit te vervelen! Er wordt hard gewerkt, maar samen maken jullie de trappenhallen weer Perfekt schoon.

 

Wat neem je mee?

 • Je vindt trappen lopen geen probleem
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je bent hele dagen beschikbaar (het aantal dagen is in overleg)

 

Werken bij Perfekt

De rayonleidster van de trappenhallen is jouw eerste aanspreekpunt. Zij zal jou inwerken en regelmatig even langsrijden om te kijken hoe het met je gaat. Je werkt in een team van collega’s die allemaal hard werken om de trappenhallen schoon te houden. Daarnaast zijn er ook collega’s die het kantooronderhoud doen in Oosterhout en omgeving.

Je krijgt bij Perfekt de mogelijkheid om verschillende cursussen en diploma’s te behalen. Daarnaast verdien je al gemiddeld €14,- per uur.*

Wil jij de nieuwe, trotse medewerker van Perfekt worden? Solliciteer dan direct via werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 0162-454530! Spreken we je snel?

*Inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld

Vloerspecialist

Word jij blij van een perfect gepoetste vloer? Heb jij ervaring met een schrob-zuigmachine? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze te gekke vacature!

 

Wat ga je doen?

Jij gaat in ieder geval op vrijdagmiddag de medewerkers van een grote productiehal op industrieterrein Tichelrijt in Dongen verblijden met een schone vloer. Hiervoor pak jij zonder moeite de veegmachine en schrob-zuigmachine erbij. Na 4 uur zijn alle vloeren in deze hal weer blinkend schoon.

Wil jij naast de vrijdagmiddag meer uren werken met de schrob-zuigmachine? Ook dan komen we graag met je in contact! Je kan dan, samen met een collega, op pad om verschillende vloeren weer Perfekt schoon te maken. Wil jij aanvullende cursussen of opleidingen volgen? Dit is zeker mogelijk binnen Perfekt. We verwelkomen je graag voor een lange tijd!

 

Wat neem je mee?

 • Je hebt ervaring met een schrob-zuigmachine
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je werkt door tot de vloer weer Perfekt schoon is!

 

Werken bij Perfekt

Je gaat werken in een echt Oosterhouts familiebedrijf. Nadat je ingewerkt bent door onze rayonleidster ga jij zelfstandig aan de slag. Uiteraard staat zij voor je klaar wanneer je vragen hebt. Ze zal ook regelmatig even een praatje komen maken: we vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk! Bij Perfekt verdien je gemiddeld al zo’n €14,- per uur.*

 

Zie jij jezelf helemaal werken bij Perfekt? Solliciteer dan direct via werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 0162-454530!

*Inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld