Werken bij Perfekt

Home Werken bij Perfekt

Wil jij ook met trots werken voor Schoonmaakbedrijf Perfekt?

Werken bij Schoonmaakbedrijf Perfekt betekent deel uitmaken van een betrokken, servicegerichte organisatie die hard aan de weg timmert in reguliere en specialistische schoonmaak.

 

Naast de reguliere schoonmaak, zijn wij dagelijks actief in specialistische reiniging. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we vele uiteenlopende projecten uit in heel Nederland.

Wij leiden vakmensen op

Wij vinden het belangrijk dat wij als bedrijf een bijdrage leveren aan de samenleving. Schoonmaakbedrijf Perfekt is een erkend leerbedrijf. We leiden onze medewerkers intern op en bieden stageplekken aan. Daarnaast faciliteren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken wij samen met sociale werkplaats Midzuid in Oosterhout.

Openstaande vacatures

Werken in een trots team!

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan transparantie en persoonlijk contact. Dat resulteert in een fijne werksfeer en saamhorigheid binnen ons team.

Manager Specialistische Reiniging

Schoonmaakbedrijf Perfekt zoekt… een doortastende Manager Specialistische Reiniging

Ben jij die gezellige én daadkrachtige teamspeler die de boel op rolletjes laat lopen? Heb jij de oplossing al klaar als wij het probleem nog niet gezien hebben? Denk jij out of the box en bezit jij een goede helicopterview? Dan ben jij onze Perfekte kandidaat!

 

Trots op teamwerk

Het werken in een team moet je in de genen zitten, want je runt de specialistische afdeling samen met de leidinggevende van de afdeling glas- en gevelreiniging. Dit is ook je koppelpartner die jouw werk bij vakantie of ziekte altijd over moet kunnen nemen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de planning en heb je veel contact met collega’s, klanten en de mensen op de werkvloer. Oftewel: je bent een echt mensen-mens en ook niet vies van een beetje gezelligheid.

 

Wat ga je doen?

In deze baan heb je veel verschillende taken. Je zorgt bijvoorbeeld voor een goede relatie met onze bestaande opdrachtgevers en je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling specialistische reiniging. Je bent ook verantwoordelijk voor het behalen van de targets en je rapporteert deze – mét onderbouwing – op voorhand aan de directie. Je helpt klanten met hun vragen over onze specialistische reinigingsdiensten en bij de aanvraag van offertes. Die offertes stel je ook zelf op. Affiniteit met technische onderwerpen, zoals ventilatiereiniging of riolering, is dan wel handig. Wil je meer weten over deze functie? Bel of e-mail ons gerust!

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt MBO+ of HBO denk- en werkniveau.
 • Je hebt een rijbewijs B en het liefst ook een VCA-VOL diploma.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en je kunt goed organiseren.
 • Je kunt accuraat en klantvriendelijk werken.
 • Je herkent trends binnen de branche.
 • Je kunt procesmatige verbeteringen bedenken en zet deze goed op.
 • Je hebt affiniteit met techniek of bent leergierig om dit bij te (blijven) leren
 • Ervaring in de schoonmaakbranche is geen vereiste; je kunt bij ons met scholing je kennis verbreden.

 

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk én op al onze managers en medewerkers. Wij bieden jou een afwisselende fulltime baan met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Lees hier meer over ons bedrijf en onze specialistische reinigingsdiensten.

 

Solliciteer met trots!

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar kim@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel 0162 454530. En stel ons gerust je vragen!

Verkoopmedewerker Buitendienst

Wij zoeken een verkooptijger!

Wij hebben een fulltime plekje vrij voor een doortastende en enthousiaste verkoopmedewerker buitendienst met verstand van zaken als gevels en daken. Kom jij met trots werken voor Gevelprotect?

 

Trots op onze kwaliteit

Gevelprotect is onderdeel van Schoonmaakbedrijf Perfekt BV en dé specialist in gevel- en dakreiniging. Onze vakmensen zorgen door middel van stralen, stomen, coaten en impregneren dat daken en gevels grondig schoon zijn en beschermd tegen de elementen. Dit ook met kleine bouwkundige werkzaamheden zoals het vervangen van stenen, voegwerk en scheurherstel. Wij zijn trots op de kwaliteit die wij leveren!

 

Met affiniteit voor… techniek én buiten

Het woord zegt het al: als verkoopmedewerker buitendienst ben je veel buiten op pad. Je bezoekt klanten die via internet bij Gevelprotect zijn gekomen en een offerte hebben aangevraagd. Je bezoekt particuliere én zakelijke klanten, dus de klus kan over een ‘gewoon’ woonhuis, bedrijfspand tot hele woonwijken voor bouwkundige aannemers en woningbouwverenigingen, bouwkundige kunstwerken tot rijksmonumenten gaan! Communiceren op verschillende niveaus is hierbij van belang.

 

Inzicht in gevels en daken

Als onze verkoopmedewerker buitendienst heb je affiniteit met gevels en daken. Bij voorkeur heb je een technische achtergrond en je weet het een en ander over werken op hoogte.  Je bent commercieel ingesteld en representatief (maar niet strak in pak). Je hebt MBO/HBO werk-denk niveau. Je bent communicatief vaardig en enthousiast over je vak. Met jouw kennis in technische zaken in het algemeen en gevels/daken in het bijzonder, weet je snel wat er moet gebeuren en op welke manier. Tevreden klanten zijn voor jou belangrijker dan een 9 tot 5 mentaliteit; een keertje ‘s avonds op pad is voor jou geen probleem. Uiteraard ben je handig met de computer en kun je omgaan met de vereiste softwarepakketten. Ook organiseer en bedenk je voldoende promotie met als doel voldoende aanvragen/opdrachten binnen te krijgen. Zoals vernieuwingen en content op de websites, het schrijven van blogs en het maken van foto’s en video’s. Naast het bedenken van nieuwe doelgroepen en verkoopmogelijkheden realiseer je de verkoopdoelen.

 

Dynamisch team, leuke collega’s, lekker buiten bezig.

Je gaat werken bij een trots bedrijf in een afwisselende fulltime baan met een hoop voordelen:

 

 • Auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Marktconform salaris welke aansluit bij je leeftijd opleiding en ervaring
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Je kunt je werktijden flexibel indelen

 

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via kim@schoonmaakbedrijfperfekt.nl  t.a.v Kim Groenenberg.

 

Op voorhand al meer willen weten? Neem eens een kijkje op onze diverse websites:

Medewerker Buitendienst Rioolservice

Om 7.45 uur start je bij ons op kantoor. Samen met je collega’s drink je een kopje koffie, thee mag natuurlijk ook, in onze gezellige kantine. Jullie evalueren nog even de dag van gisteren. Daarna ga je kijken wat er vandaag op de planning staat je pakt samen met je collega de bus en jullie gaan op pad naar verschillende klanten.

 

Je hebt als eerste een riool inspectie op de planning staan, je voert een camera inspectie uit. Je bedenkt naar aanleiding van de camera beelden een plan hoe de problemen opgelost kunnen worden. Je geeft je bevindingen door naar het bedrijfsbureau. Hierna heb je een aantal losse adressen en verhelp je verschillende soorten verstoppingen. Als laatste staat er nog een reparatie op de planning. Weer een aantal mensen verschrikkelijk blij gemaakt met het verhelpen van hun verstopping. Dat geeft een lekker gevoel.

 

De dag vliegt voorbij en aan het einde kom je terug op kantoor en evalueert samen met je collega’s de dag. Even lekker ontspannen. Je kijkt al vast naar de bonnen van morgen.

 

Vandaag was je vooral zelfstandig op pad, maar morgen staat er een grote reparatie op de planning die je samen met je collega gaat uitvoeren.

 

Gemiddeld heb je eenmaal in de drie weken bereikbaarheidsdienst. Samen met je andere collega’s van de buitendienst stemmen jullie dit met elkaar af. Dit betekent dat je ’s avonds en in het weekend dienst hebt voor calamiteiten. Je krijgt hiervoor natuurlijk een extra toeslag.

 

Pas jij binnen ons team:

– Je hebt vmbo/mbo werk en denkniveau

– Je hebt technisch inzicht

– Kennis van riolering is geen must

– Je bent de Nederlandse taal vaardig in woord en geschrift

– Je bent service gericht, ons visitekaartje

– In het bezit van rijbewijs B

– Je bent flexibel en vindt het niet erg om wanneer het nodig is langere dagen te maken (dit is natuurlijk in overleg)

 

Wat bieden wij:

– Een super gezellig en gemotiveerd team om in te werken

– Marktconform salaris

– Toeslag voor bereikbaarheid/calamiteiten dienst

– Onkosten vergoeding

– Goede arbeidsvoorwaarden conform de schoonmaak cao

 

Je start met een tijdelijk dienstverband met het vooruitzicht op een vast dienstverband

 

Zie jij het helemaal zitten om bij Schoonmaakbedrijf Perfekt als Buitendienst Rioolservice aan de slag te gaan. Stuur dan een motivatiebrief en cv naar kim@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 06-14732640

Specialistisch reiniger (fulltime)

Zoek je bijzonder schoonmaakwerk? Hou je van aanpakken? Wij hebben de perfekte baan voor jou! Neem snel contact met ons op voor een afwisselende baan waar jij zeker weten vrolijk van wordt.

 

Trots op speciaal werk

Als specialistisch reiniger ben je bezig met bijzondere klussen. Bijvoorbeeld gevels reinigen, zandstralen, schoonmaakwerk bij tankstations of het verwijderen van olievlekken na calamiteiten. Is het even rustig met speciaal werk, dan ondersteun je ons team met schoonmaakwerkzaamheden bij verbouwingen of vloeronderhoud. Je werkt samen met een collega op verschillende locaties aan diverse klussen. Deze baan is heel bijzonder én afwisselend!

 

Ben jij onze perfekte reinigingsspecialist?

• Jij bent niet vies van een stevige klus.

• Je vindt het leuk om met reinigingsmachines om te gaan of dat te leren. Ook een hoogwerker vind je geen probleem.

• Je hebt een geldig rijbewijs B (rijbewijs BE is een pre).

• Je woont in de regio Oosterhout – Breda – Tilburg.

• Je spreekt goed Nederlands.

• Als je een VCA hebt is dat handig, maar deze kun je eventueel bij ons behalen.

• Het is fijn als je ook SIR-certificaten en HDS-papieren (hogedrukspuiter) hebt, maar dat is geen vereiste.

• Je ziet een uitdaging in elke speciale klus!

 

Gevarieerd werk voor lange tijd

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk én op onze gespecialiseerde reinigingsprofessionals. Wij bieden jou een afwisselende fulltime baan met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Let op, dit is géén tijdelijke functie; we verwelkomen je graag voor lange tijd.

 

Solliciteer met trots!

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel 0162 454530.

 

Het werk van onze specialisten in beeld:

Vloerspecialist (28u/week)

Veeg jij de vloer aan met vuil? Maak jij graag klanten blij met perfekt schone vloeren en ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem snel contact met ons op voor een afwisselende baan waar jij zeker weten vrolijk van wordt.

 

Op pad met de Schrobbus

Je gaat elke dag met jouw vaste collega in de Schrobbus (jullie bedrijfswagen) op pad. Met onder andere de veegmachine en de schrob-zuigmachine ga je het vuil te lijf op heel verschillende locaties.

Op een vast moment in de week neem je met je leidinggevende de planning door. Samen met je collega bereid je vervolgens de komende week voor. Je bent bezig met het machinaal reinigen van vloeren en parkeerkelders, het afvoeren van spullen uit portieken en waterschades oplossen. Soms doe je ook ander werk, of je valt in voor collega’s. Geen dag is hetzelfde bij Perfekt! Wat wel hetzelfde blijft: je zorgt altijd voor perfekt schone vloeren en frisse ruimtes. Je wordt een echte vloerspecialist!

 

Ben jij onze perfekte vloerspecialist?

Je bent enthousiast en goedgemutst.
• Je neemt je verantwoordelijkheid.
• Je hebt een geldig rijbewijs B.
• Je woont in de regio Oosterhout – Breda – Tilburg.
• Ervaring is geen vereiste. Wij leren je de kneepjes van het vak.
• Jouw missie is een perfekt schone vloer!

 

Trots op Perfekt

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten én op onze vloerspecialisten. Wij bieden jou een baan voor maximaal 28 uur per week, met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Er zijn mogelijkheden om cursussen te volgen.

 

Zin om te solliciteren?

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar judith@schoonmaakbedrijfpefekt.nl of bel 0162 454530.

Dak- en gevelreiniger met lef gezocht! (fulltime)

Heb jij graag eer van je werk? Hou je van lekker buiten werken en ben je niet bang van een beetje hoogte? Kom voor ons werken als dak- en gevelreiniger! Neem snel contact op voor een gegarandeerd afwisselende baan.

 

Iedere dag op een andere plek

Geen dak of gevel is hetzelfde en dus is bij ons geen dag hetzelfde. Je werkt elke dag op een andere locatie. Je zult regelmatig werken voor ons zusterbedrijf Gevelprotect, want daar doen we veel dak- en gevelreiniging voor. Als er even geen daken of gevels zijn om te reinigen, ben je ook inzetbaar als glazenwasser of voor andere leuke klussen, zoals ventilatiereiniging, droogijsstralen, het leeg- of ontruimen van woningen, enzovoorts.

 

Zelfstandig, collegiaal en trots op je werk

We vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en dat je collegiaal bent. Uiteraard ben je niet bang om op hoogte te werken. Je bent flexibel in je werkuren, je houdt van afwisseling én: je bent graag trots op je werk. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en je woont in de omgeving Breda – Oosterhout – Tilburg. Je beschikt over een rijbewijs B. Niet vereist, wel prettig: een rijbewijs BE en een VCA-certificaat.

 

Gevarieerd en zelfstandig

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk én op onze reinigingsprofessionals. Wij bieden jou een zelfstandige fulltime baan in een leuk team met vaste collega’s. Je salaris ligt tussen €11,27 tot €15,- bruto per uur, (ongeveer €1.860,- tot €2475,- bruto per maand), afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleiding. Daarnaast hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Leer je graag iets nieuws? Je krijgt bij ons alle ruimte om opleidingen en cursussen te volgen.

 

Ben jij onze trotse kandidaat?

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel 0162 454530.

 

Het werk van onze gevelreinigers in beeld:

Schoonmaker in Moerdijk

Wij zoeken schoonmaaktoppers die graag de handen uit de mouwen steken en die het liefst met een big smile naar hun werk gaan. Word jij onze nieuwe top-schoonmaker?

 

Kom werken voor een trots bedrijf

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt zijn we trots op de kwaliteit van al onze schoonmaakwerkzaamheden én op onze schoonmaakprofessionals. Wij hebben ruimte voor een top-schoonmaker die op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) 2 uur per dag op vaste uren op een vaste locatie in Moerdijk wil werken. Er is vooraf de mogelijkheid om te kiezen om deze uren vroeg op de dag tussen 6.00 en 8.30 of in de avond tussen 16.30 en 19.00 uur te werken.

 

Verantwoordelijk en enthousiast

Ervaring is heel erg fijn maar niet perse nodig. Onze rayonleiding brengt je op de hoogte van alle kneepjes van het vak. Heb je wel ervaring dan is dit natuurlijk top!

 

Aanbod

Je komt te werken in een leuk team. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de kantoren. Je werkt niet alleen en bent dus ook niet alleen in het pand aanwezig.

Wij bieden je een goed salaris conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en eindejaarsuitkering. En natuurlijk een prettige informele werksfeer in een trots bedrijf.

 

Aarzel niet, solliciteer meteen!

Wij maken graag kennis met jou. Solliciteer direct via judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl

Schoonmakers in Oosterhout

Wij zoeken schoonmaaktoppers die graag de handen uit de mouwen steken en die het liefst met een big smile naar hun werk gaan. Word jij onze nieuwe top-schoonmaker?

 

Kom werken voor een trots bedrijf

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt zijn we trots op de kwaliteit van al onze schoonmaakwerkzaamheden én op onze schoonmaakprofessionals. Wij hebben ruimte voor goede schoonmakers die op verschillende projecten in en rond Oosterhout overdag of ’s avonds willen werken.

 

Verantwoordelijk en enthousiast

Ervaring is heel erg fijn maar niet perse nodig. Onze rayonleiding brengt je op de hoogte van alle kneepjes van het vak. Heb je wel ervaring dat is dit natuurlijk top!

 

Aanbod

Wij bieden je een goed salaris conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en eindejaarsuitkering. En natuurlijk een prettige informele werksfeer in een trots bedrijf.

 

Aarzel niet, solliciteer meteen!

Wij maken graag kennis met jou. Solliciteer direct via judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl

Schoonmakers in Breda

Wij zoeken schoonmaaktoppers die graag de handen uit de mouwen steken en die het liefst met een big smile naar hun werk gaan. Word jij onze nieuwe top-schoonmaker?

 

Kom werken voor een trots bedrijf

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt zijn we trots op de kwaliteit van al onze schoonmaakwerkzaamheden én op onze schoonmaakprofessionals. Wij hebben ruimte voor goede schoonmakers die op verschillende projecten in en rond Breda overdag of ’s avonds willen werken.

 

Verantwoordelijk en enthousiast

Ervaring is heel erg fijn maar niet perse nodig. Onze rayonleiding brengt je op de hoogte van alle kneepjes van het vak. Heb je wel ervaring dat is dit natuurlijk top!

 

Aanbod

Wij bieden je een goed salaris conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling en eindejaarsuitkering. En natuurlijk een prettige informele werksfeer in een trots bedrijf.

 

Aarzel niet, solliciteer meteen!

Wij maken graag kennis met jou. Solliciteer direct via judith@schoonmaakbedrijfperfekt.nl