Werken bij Perfekt

Home Werken bij Perfekt

Wil jij ook met trots werken voor Schoonmaakbedrijf Perfekt?

Werken bij Schoonmaakbedrijf Perfekt betekent deel uitmaken van een betrokken, servicegerichte organisatie die hard aan de weg timmert in reguliere en specialistische schoonmaak.

 

Naast de reguliere schoonmaak, zijn wij dagelijks actief in specialistische reiniging. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we vele uiteenlopende projecten uit in heel Nederland.

Wij leiden vakmensen op

Wij vinden het belangrijk dat wij als bedrijf een bijdrage leveren aan de samenleving. Schoonmaakbedrijf Perfekt is een erkend leerbedrijf. We leiden onze medewerkers intern op en bieden stageplekken aan. Daarnaast faciliteren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken wij samen met sociale werkplaats Midzuid in Oosterhout.

Openstaande vacatures

Werken in een trots team!

Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan transparantie en persoonlijk contact. Dat resulteert in een fijne werksfeer en saamhorigheid binnen ons team.

Schoonmaakmedewerk(st)er Oosterhout Weststad

Heb jij een grote passie voor schoonmaken en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Samen met je collega’s zorg je voor de schoonmaak van de kantoren, het sanitair en de werkvloer in een stoere en veilige productieomgeving. Een unieke kans!

 

Wat zoeken wij in jou?

 • Grote passie voor schoonmaken! Ervaring is niet nodig, we leren het je het vak graag!
 • Je bent representatief en vindt het niet erg om vies te worden.
 • Je bent minimaal 2 uur per week beschikbaar

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een mooie afwisselende functie op een unieke locatie.
 • Een goed salaris conform de schoonmaak CAO. Daarnaast krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en heb je een extra vrije dag op je verjaardag!
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Verdien een mooie bonus als een bekende van jou via jou bij ons komt werken.

 

Werken bij Perfekt
Werken bij Perfekt betekent werken in een familiebedrijf met trotse medewerkers. Jouw rayonleidster staat klaar om jou te verwelkomen en in te werken. Wil je een opleiding of cursus volgen? Dan kan je ook bij haar terecht! We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

 

Solliciteer met trots!

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan met ons? Solliciteer direct via [email protected] of bel naar 0162-454530. Een berichtje sturen mag ook! Dat mag naar 06-28791938. Onze HR medewerker Marit gaat graag het gesprek met je aan.

Rayonleider kantooronderhoud

Waarom jij als Rayonleider kantooronderhoud (32 uur per week) bij Perfekt wilt werken? Omdat je onderdeel bent van een trotse en vooruitstrevende organisatie! Wij zijn namelijk trots op de kwaliteit van ons werk én op al onze medewerkers. Als rayonleider bij Schoonmaakbedrijf Perfekt ben jij de verbinding tussen de klant, de medewerkers en het bedrijf. Je ontvang een marktconform salaris (op basis van ervaring en opleidingsniveau), een (elektrische) leaseauto met de mogelijkheid tot privégebruik, een laptop en telefoon van de zaak, 8% vakantiegeld, pensioensopbouw en een mooie eindejaarsuitkering. Én je bent natuurlijk onderdeel van ons betrokken en gezellige team met de leukste activiteiten!

 

Wat ga je doen?

 • Je geeft leiding aan een enthousiaste groep medewerkers die allemaal op hun eigen locatie werken. Je zorgt ervoor dat alle medewerkers met plezier naar hun werk gaan.
 • Je hebt een commerciële blik met een menselijke inslag: je adviseert de klant op een persoonlijke manier over de mogelijkheden op het gebied van schoonmaak. Hierbij houd je het rendement altijd in je achterhoofd.
 • Je bent veel onderweg naar klanten en medewerkers met een auto van de zaak.
 • Je denk actief mee in het verbeteren en optimaliseren van verschillende processen binnen Schoonmaakbedrijf Perfekt: hiervoor bezit je minimaal mbo 4 werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met (ambulant) leidinggeven en kennis van de schoonmaakbranche is een pré.
 • Als Rayonleider kantooronderhoud vorm je samen met jouw collega’s en operationeel manager een goed team. Ook de HR afdeling, administratie en directie zijn jouw directe sparringpartners.

 

Solliciteer met trots!

Ben jij klaar om deze functie met trots uit te voeren? Stuur direct je motivatie en cv naar [email protected] of bel naar 0162-454530. Een berichtje sturen mag ook! Dat mag naar 06-28791938. Onze HR medewerker Marit komt graag met je in contact.

Medewerk(st)er backoffice planning/administratie (parttime)

Waarom jij als medewerker(st)er backoffice planning/ administratie bij Perfekt wilt werken? Omdat je onderdeel bent van een trotse en vooruitstrevende organisatie! Wij zijn namelijk trots op de kwaliteit van ons werk én op al onze medewerkers. Je ontvang een marktconform salaris, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en goede arbeidsvoorwaarden. Én je bent natuurlijk onderdeel van ons betrokken en gezellige team met de leukste activiteiten!

 

Wat ga je doen?

Als medewerk(st)er backoffice ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers van de afdeling kantooronderhoud. In samenwerking met de rayonleid(st)ers verzorg je de planning, volg je verlofaanvragen en ziekmeldingen op en verwerk je alle overige administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken. Ook ben jij intern het eerste aanspreekpunt voor alle klanten van deze afdeling. Waar jij een ‘nee’ hoort, ga je op zoek naar de mogelijkheden die er wèl zijn. Je bent dan ook niet bang om initiatief te tonen en beschikt over een flexibele werkhouding.

 

Aan het eind van de dag kan jij vol trots zeggen dat je onze klanten hebt ontzorgt en een optimale planning voor je collega’s hebt gemaakt!

 

Wat neem je mee?

Wij zoeken een administratieve duizendpoot die graag organiseert, stressbestendig, klantgericht en oplossingsgericht is. Iemand die overal kansen ziet en deze proactief oppakt en het hoofd koel weet te houden.

 • Je bent 20 uur per week beschikbaar
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office en het planprogramma Appreo (geen pré)

 

Solliciteer met trots!

Ben jij klaar om deze functie met trots uit te voeren? Stuur direct je motivatie en cv naar [email protected] of bel naar 0162-454530. Een berichtje sturen mag ook! Dat mag naar 06-28791938. Onze HR medewerker Marit komt graag met je in contact.

Schoonmaakmedewerker (studentenjob/invalpoule/bijbaan/vakantiewerk)

Verdien jij graag wat bij om leuke dingen te doen of lekker op vakantie te kunnen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele collega’s die overdag of in de avonduren en/of in het weekend beschikbaar zijn. Samen met nog een aantal andere collega’s vorm jij een soort poule. Onze opdrachtgever verzorgt allerlei soorten evenementen. Tijdens deze evenementen ondersteunen wij de opdrachtgever met schoonmaakwerkzaamheden.

Het is een leuke afwisselende baan op een leuke plek!

Ruim vooraf is de planning van de evenementen al bekend en kun jij aangeven of je beschikbaar bent voor een of meer verschillende diensten.

 

Wat ga je doen?

Jij wordt ons visitekaartje bij de klant! Zo zorg je samen met jouw collega ervoor dat voor, tijdens en/of na een evenement de ruimte schoon is. In overleg met jou maken we een passende planning. Hoeveel uur en op welke dagen je gaat werken, bepalen we dus in overleg met jou!

Het gaat om de locatie Breepark te Breda. Doordat je ook aanwezig bent tijdens de evenementen biedt deze opdracht een unieke en afwisselende werkplek!

 

Wat bieden wij:

 • Wij bieden een goed salaris conform de schoonmaak CAO;
 • Je krijgt vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • De werktijden zijn flexibel: zowel overdag als de avonden zijn mogelijk;
 • Goede pensioensregeling;
 • Zomer BBQ en Kerst event.

 

Werken bij Perfekt

Als je bij Perfekt solliciteert, neemt onze afdeling HR contact met je op. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken jullie samen jouw wensen en vertellen we je alles dat je wil weten over Perfekt. Als het klikt, kan je een contract tekenen! Je wordt goed ingewerkt en krijgt voldoende ruimte om al je vragen te stellen!

 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct per mail naar werkbij @schoonmaakbedrijfperfekt.nl of bel naar 06-28791938.

Teamleider specialistische reiniging

Ben jij die gezellige én daadkrachtige teamspeler die de boel op rolletjes laat lopen? Heb jij de oplossing al klaar als wij het probleem nog niet gezien hebben? Denk jij out of the box en bezit jij een goede helicopterview? Dan ben jij onze Perfekte kandidaat!

 

Trots op teamwerk

Het werken in een team moet je in de genen zitten, want je runt de specialistische afdeling samen met een directe collega. Verder werk je ook nauw samen met de collega’s die de planning verzorgen (bedrijfsbureau). Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers van de buitendienst/werkvloer en heb je veel contact met rayonleiders regulier onderhoud en  klanten. Oftewel: je bent een echt mensen-mens en je vindt een goede en gezellige werksfeer belangrijk.

 

Wat ga je doen?

In deze baan heb je veel verschillende taken. Je zorgt bijvoorbeeld voor een goede relatie met onze bestaande opdrachtgevers en je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling specialistische reiniging. Je bent ook verantwoordelijk voor het behalen van de targets en je rapporteert deze – mét onderbouwing – op voorhand aan de directie. Je zorgt voor een goede werkvoorbereiding om ervoor te zorgen dat onze medewerkers die het werk uitvoeren met een heldere instructie en het juiste materiaal naar buiten gaan om het werk voor onze klanten uit te voeren.  Je helpt klanten met hun vragen over onze specialistische reinigingsdiensten en bij de aanvraag van offertes. Je ondersteunt de directie en verkoopleider bij offertes. Affiniteit met technische onderwerpen, zoals ventilatiereiniging of riolering, is dan wel handig. Wil je meer weten over deze functie? Bel of e-mail ons gerust!

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt MBO+ of HBO denk- en werkniveau.
 • Je hebt een rijbewijs B en het liefst ook een VCA-VOL diploma.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en je kunt goed organiseren.
 • Je kunt accuraat en klantvriendelijk werken.
 • Je kunt trends herkennen en procesmatige verbeteringen bedenken en doorvoeren.
 • Je hebt affiniteit met techniek of bent leergierig om dit bij te (blijven) leren
 • Ervaring in de schoonmaakbranche is geen vereiste; je kunt bij ons met scholing je kennis verbreden.

 

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken bij een trots bedrijf, want wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk én op al onze teamleiders en medewerkers. Wij bieden jou een afwisselende fulltime baan met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Lees meer over ons bedrijf en onze specialistische reinigingsdiensten op onze website www.schoonmaakbedrijfperfekt.nl

 

Solliciteer met trots!

Word je al helemaal trots bij het lezen van deze vacature? Solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar [email protected] of bel 0162 454530. En stel ons gerust je vragen!

Laserreiniger

Ben jij de laserreiniger die wij zoeken?

 

Wij zijn wij?

Werken bij Schoonmaakbedrijf Perfekt betekent deel uitmaken van een betrokken, servicegerichte organisatie die hard aan de weg timmert in reguliere en specialistische schoonmaak. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we vele uiteenlopende projecten uit in heel Nederland. Daarbij groeit de vraag naar betrokken en gedreven medewerkers, zo ook binnen Schoonmaakbedrijf Perfekt. Daarom zijn wij op zoek naar een laserreiniger die een mooie aanvulling is aan ons jonge en dynamische team!

 

Wat ga je bij ons doen?

Als laserreiniger ben jij zowel technisch als commercieel ingesteld en vind je het leuk om een nieuw product op de markt te zetten. De laserreiniger is een nieuw product waar nog weinig over bekend is, dus jij moet degene zijn die het product van A tot Z wil leren kennen. Jij zal dit product namelijk zo overtuigend mogelijk moeten kunnen verkopen aan onze potentiële klanten. Het is dus belangrijk dat je als laserreiniger commercieel ingesteld bent. Je moet niet bang zijn ergens naar binnen te stappen om overtuigend te kunnen praten over de laserreiniger.

 

Wat zoeken wij:

Jij bent een laserreiniger die bruist van energie. Je bent communicatief goed en kunt potentiële klanten overtuigen om iets te laten reinigen met de laserreiniger. Wij zoeken een kandidaat met HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring, een kandidaat die wel met beide benen op de grond staat. Je moet er als laserreiniger voor open staan om alles te weten te komen over het product. Hierbij moet je ook testen durven uitvoeren met de laserreiniger, zodat je erachter komt hoe deze optimaal gebruikt kan worden. Het is namelijk de bedoeling dat automatisatie plaatsvindt met de laserreiniger, dus jij moet het écht leuk vinden om uit te zoeken hoe dit bewerkstelligd kan worden. Verder moet een laserreiniger reizen naar klanten, waardoor je het niet erg moet vinden om regelmatig auto te rijden. Al met al zoeken wij een commercieel en technische vertegenwoordiger van deze innoverende machine.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Buiten het feit dat je komt te werken in een gezellig en hecht team, zijn de volgende dingen goed
geregeld:

 

 • Een fulltime contract voor 38 uur per week
 • Een marktconform salaris op basis van jouw ervaring en opleidingsniveau
 • Verschillende mogelijkheden voor opleidingen en cursussen gericht op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • 8% vakantiegeld
 • Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering
 • Pensioenopbouw
 • Diverse borrelmomenten met het hele team, zoals onze kerstborrel en zomerbarbecue

 

Geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem contact op met onze afdeling HR of mail naar [email protected]

Schoonmaakmedewerker ambulante route

Samen met een collega ga jij dagelijks op pad om de handen uit de mouwen te steken op verschillende locaties in Oosterhout, Breda en omgeving. Jullie zorgen ervoor dat onze klanten weer een schone werkplek hebben.

 

Wat ga je doen?

 • Je werkt hele dagen met jouw collega
 • Je werkt op verschillende panden in de omgeving van Oosterhout en Breda: geen dag is hetzelfde!
 • Jij bent ons visitekaartje: je bent representatief en gaat met een lach op je gezicht naar het werk
 • Je maakt het interieur schoon: de werkplekken, prullenbakken, sanitair en kantine
 • Je werkt zelfstandig, zorgvuldig en gaat vriendelijk en professioneel om met de klant

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent:

 

 • Een bruto uurloon tussen de €11,83 en €13,50 wanneer je 21 jaar of ouder bent
 • 8% vakantiegeld en een lekkere eindejaarsuitkering
 • Je bouwt bij ons pensioen op
 • Verschillende mogelijkheden voor cursussen en opleidingen
 • Een fantastische kerstborrel en legendarische zomerbarbecue

 

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer direct via [email protected]

Schoonmaakmedewerker trappenhallen

Werk jij graag samen met een collega op een vaste route waarbij je dagelijks bewoners blij mag maken? Dan hebben wij de Perfekte functie voor je gevonden!

 

Over de functie

 • Je werkt samen met een collega
 • Je verdient minimaal €11,83 per uur, exclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
 • Je kan tussen de 24 en 32 uur werken
 • Werkzaam in Oosterhout of Breda

 

Wat ga je doen?

Samen met een collega ga jij dagelijks op pad om de trappenhallen en algemene ruimtes van verschillende gebouwen schoon te maken. Samen zorgen jullie ervoor dat de bewoners in een schoon gebouw kunnen wonen. Regelmatig zal een bewoner dan ook een praatje komen maken met jullie. Dat maakt het werk zo leuk!

 

Welke dagen en uren je precies gaat werken, overleggen we graag met jou. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen ons team. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B: je gaat namelijk met een auto van de zaak op pad samen.

 

Werken bij Perfekt

Als je bij Perfekt solliciteert, neemt onze afdeling HR contact met je op. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken jullie samen jouw wensen en vertellen we je alles dat je wil weten over Perfekt. Als het klikt, kan je een vast contract tekenen! Je wordt goed ingewerkt en krijgt voldoende ruimte om al je vragen te stellen! We houden regelmatig contact met je om te kijken of je je echt thuis voelt bij ons. Wil je meer? Blijven ontwikkelen vinden we fijn: we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

 

Ben je enthousiast geworden? Mail dan direct naar [email protected]

Schoonmaakmedewerker specialistische reiniging

Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche met net dat beetje extra pit? Dan pas jij perfect bij ons team specialistische reiniging! Lees snel verder om te weten wat we in petto hebben voor je.

 

Wat ga je doen?

Jij gaat dagelijks samen met collega’s op pad om verschillende woningen op te leveren. Dit kunnen nieuwbouwwoningen zijn, maar ook huurwoningen die weer schoon gemaakt worden voordat de nieuwe huurder de sleutel ontvangt. Geen dag is hetzelfde: het ene moment sta je een badkamer stofvrij te maken en het volgende moment sta je behang af te stomen in een woning. Of wat dacht je van het specialistisch reinigingen van verschillende vloeren? Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de nieuwe bewoners van de woning de sleutel krijgen van een frisse woning.

 

Je werkdag begint om 07:00 uur bij ons op kantoor in Oosterhout. Vanuit hier pak jij de werkspullen en ga je met je collega’s op pad naar je eerste klus van de dag. Na een dag hard werken, ga je rond 16:00 uur weer naar huis. Binnen deze functie kan je zowel parttime als fulltime werken. Zowel ’s ochtends als ’s middags is er iemand aanwezig om jouw vragen te beantwoorden zodat jij je werk goed kan uitvoeren. Naast jouw leidinggevende, staan ook de medewerkers van de planning voor je klaar wanneer je vragen hebt.

 

Wat neem je mee?

 • Een rijbewijs B is handig
 • Ervaring is geen vereiste: wij leren jou met trots het vak!
 • Je kan volledige dagen werken
 • Je werkt graag samen met collega’s

 

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen de €11,83 en €13,50 per uur, afhankelijk van jouw ervaring
 • Voldoende mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen
 • Een vergoeding voor het gebruik van je telefoon
 • Een fijn, hecht team van collega’s

 

Werken bij Perfekt

Jouw teamleider staat dagelijks klaar voor al jouw vragen en zal ervoor zorgen dat jij goed ingewerkt wordt door verschillende collega’s. Vanaf dag één voel jij je thuis bij ons: het is een hecht team! Tijdens je kennismakingsgesprek met onze afdeling HR bespreek je jouw wensen rondom een nieuwe baan. Samen met de teamleider spreken we vervolgens een startdatum af, zodat jij op heel korte termijn aan de slag kan!

 

Ben je enthousiast geworden? Mail dan direct naar [email protected]

Schoonmaakmedewerker kantooronderhoud

Wij zijn op zoek naar schoonmaakmedewerkers die ons team willen komen versterken! Ben jij klaar voor je volgende uitdaging?

 

Over de functie

 • Je verdient minimaal €11,83 per uur, exclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
 • De werktijden zijn flexibel: zowel overdag als de avonden zijn mogelijk
 • Beschikbaar werk in Oosterhout, Breda, Tilburg en omstreken

 

Wat ga je doen?

Jij wordt ons visitekaartje bij de klant! Zo zorg je ervoor dat de kantoren, de kantine en het sanitair weer schoon zijn. In overleg met jou maken we een passende planning. Hoeveel uur en op welke dagen je gaat werken, bepalen we dus in overleg met jou!

 

We zijn werkzaam in Oosterhout, Breda, Tilburg, Etten-Leur, Moerdijk en de tussenliggende dorpen. Wanneer we een planning voor je maken, proberen we je zo dicht mogelijk bij huis te laten werken. Zo ben je niet onnodig tijd kwijt aan reizen van en naar je werk.

 

Werken bij Perfekt

Als je bij Perfekt solliciteert, neemt onze afdeling HR contact met je op. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken jullie samen jouw wensen en vertellen we je alles dat je wil weten over Perfekt. Als het klikt, kan je een vast contract tekenen! Je wordt goed ingewerkt en krijgt voldoende ruimte om al je vragen te stellen! We houden regelmatig contact met je om te kijken of je je echt thuis voelt bij ons. Wil je meer? Blijven ontwikkelen vinden we fijn: we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

 

Ben je enthousiast geworden? Mail dan direct naar [email protected]

Medewerker gevelreiniging

Jij werkt graag buiten, wil graag resultaat zien van het werk dat je doet én werkt graag in een team van hardwerkende collega’s! Toch? Kom bij ons werken als dak- en gevelreiniger en je vindt dit allemaal terug in je werk!

 

Wat ga je doen?

Jij gaat fulltime aan de slag als dak- en gevelreiniger. Je dagen zijn erg afwisselend, daar zorgen wij wel voor! Zo ga je geregeld op pad om daken en gevels te reinigen. Dit reinigen doen wij door middel van stoom cleaning, droogijsstralen  of het torbo-stralen van de gevel. Mocht het nodig zijn, dan kan jij ook reparaties uitvoeren aan de gevel. Het resultaat mag er zijn na een dag hard werken. Maar dat is zeker niet het enige dat je gaat doen. Om de daken en gevels goed te beschermen, kan jij deze ook impregneren. Naast deze mogelijkheden, kan jij ook een dak coaten. Hoe we dit precies doen, laten we je graag zien als je op kantoor op gesprek komt!

 

Bij Schoonmaakbedrijf Perfekt heb je veel opleidingsmogelijkheden! Samen met jou kijken we naar de opleidingen of cursussen die jij kan volgen om jouw werk goed uit te voeren. We vinden het fijn om te kunnen investeren in jou en jouw vaardigheden!

 

Wat neem je mee?

 • In ieder geval in het bezit van een rijbewijs B, een BE rijbewijs is bij ons te behalen
 • Bij voorkeur in het bezit van een vca certificaat
 • In staat om fysiek werk uit te voeren
 • Fulltime beschikbaar om aan de slag te gaan

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken in een hecht team. Je teamleider staat voor je klaar om jou te begeleiden waar nodig. Eventuele opleidingen faciliteren we graag voor je! Wil je vast een kijkje nemen naar onze werkzaamheden? Dat kan op www.gevelprotect.nl of www.schoonmaakbedrijfperfekt.nl. Solliciteren kan via [email protected]

Technisch adviseur

Op zoek naar een baan waarbij advisering, verkoop en uitvoering hand in hand gaan? Dat kunnen wij jou bieden als je bij ons als technisch adviseur aan de slag gaat!

 

Wat ga je doen?

Als technisch adviseur ga jij dagelijks de weg op om onze nieuwste apparatuur onder de aandacht te brengen bij onze (toekomstige) klanten. Dankzij jouw kennis over deze apparatuur weet jij de klant op de juiste manier te adviseren over het reinigen van hun materiaal. Wanneer de klant enthousiast is, stel jij een passende offerte op. Wanneer de klant akkoord geeft op deze offerte, plan jij een afspraak in om de werkzaamheden uit te gaan voeren.

 

Het mooie aan deze functie is dat je jouw werk niet stopt na het opstellen van de offerte. Jij voert namelijk de werkzaamheden zelf ook uit. Met onze nieuwe laserreiniger ga jij naar de klant om de gevraagde werkzaamheden uit te voeren. Doordat jij ook de uitvoering voor je rekening neemt, heeft de klant één contactpersoon en zijn de lijnen kort.

 

Jouw thuisbasis is op ons kantoor in Oosterhout, maar je zal veel met een auto van de zaak onderweg zijn om onze klanten te voorzien van schoon werkmateriaal!

 

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en affiniteit met techniek. Maar: kennis is niet alles! Jij bent representatief en weet op een persoonlijke manier contact te maken met de klant en je collega’s. Je hebt duidelijk plezier in je werk en bent graag onderweg. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar.

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent werken bij een bedrijf met een informele sfeer en veel vrijheid. Door jouw input groeien wij als bedrijf en dat waarderen we! Laat dus vooral van je horen: samen laten we het bedrijf groeien en behalen we keer op keer onze gestelde doelen. Je collega’s zijn altijd in de buurt om je te voorzien van de benodigde informatie, maar we vinden het ook fijn als je zelf actief op zoek gaat naar de handvatten die jij nodig hebt om jouw werk tot een succes te maken.

 

Ben je enthousiast geworden? Mail dan direct naar [email protected]

Servicemonteur

Afwisselende werkzaamheden, blije klanten en zelfstandig werken: dat is hoe jij jouw werkdag omschrijft op een verjaardag! Ben jij de servicemonteur die wij zoeken? Lees snel verder over deze te gekke functie.

 

Wat ga je doen?

Als servicemonteur ga jij zelfstandig op pad om verstoppingen te verhelpen, reparaties uit te voeren en de oorzaak van stankoverlast op te sporen. Wanneer je bij Perfekt aan de slag wil gaan, is ervaring geen vereiste. We leren je graag het vak! Wij voorzien jou van de juiste opleiding die jij nodig hebt om te kunnen werken als servicemonteur. Binnen een team van betrokken, hardwerkende collega’s leer jij al snel de kneepjes van het vak.

 

Je start je dag bij ons op kantoor in Oosterhout. Hier ligt de planning van die dag voor je klaar. In onze loods staan verschillende voertuigen met de benodigde technische middelen om je werk uit te kunnen voeren. Na een dag waarin je verstoppingen hebt verholpen en reparaties hebt uitgevoerd, kom je ook weer terug op het kantoor. De gehele dag zijn je collega’s bereikbaar om te overleggen over de juiste oplossing.

 

Naast deze werkzaamheden heb je ook gemiddeld eens in de drie weken een pieperdienst. Je bent dan in de avonduren en het weekend bereikbaar om zelfstandig calamiteiten op te lossen. Uiteraard staat hier een mooie toeslag tegenover!

 

Wat breng je mee?

 • Je hebt vmbo/mbo werk en denkniveau
 • Je hebt technisch inzicht
 • Kennis van riolering is geen must, we leren je graag alles wat je moet weten!
 • Bij voorkeur in het bezit van een VCA diploma; deze is ook via Perfekt te behalen
 • In het bezit van rijbewijs B, je rijbewijs BE behalen kan via ons
 • Je bent flexibel

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een hecht team in een gezellig, Oosterhouts bedrijf. We houden ervan als je leergierig bent. We leren je graag alles wat je wil weten. Naast de servicemonteurs werken er bij ons ook professionals op het gebied van bijvoorbeeld dak- en gevelreiniging. Je verdient bij Perfekt tussen de €2300,- en €2800,- bruto per maand. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering én vakantiegeld. Je uren en werkdagen zijn in overleg: we kijken graag naar jouw wensen, we willen graag een vast dienstverband met je aangaan!

 

Word jij al trots bij de gedachte dat je ons team komt versterken? Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie naar [email protected]. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan naar: 0162-454530. We beantwoorden ze graag!

Glazenwasser op hoogte

Samen met een collega op pad om glazen te wassen: combo mee, hoogwerker mee en gaan! Dat is wat jij graag doet op een dag, toch? Lees snel verder over het werk als glazenwasser bij Schoonmaakbedrijf Perfekt!

 

Wat ga je doen?

Als glazenwasser start je op ons kantoor in Oosterhout. Hier staan de hoogwerkers klaar om mee de weg op te gaan. Samen met je collega bekijk je waar jullie die dag verwacht worden. Hierna worden de spullen gepakt (inclusief alle benodigdheden voor het wassen met osmose) en gaan jullie op pad. Jullie werken bijna altijd met een hoogwerker. Hoogtevrees komt dus niet in jouw woordenboek voor! De opdrachten variëren qua tijd tussen een halve dag en meerdere dagen. Je hoeft je dus bij ons nooit te vervelen! Wil je graag opleidingen volgen of cursussen doen? Dat is allemaal bespreekbaar. We vinden het belangrijk om in jou te investeren.

 

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Bij voorkeur ben je in het bezit van een vca certificaat

Je bent hele dagen beschikbaar

 

Werken bij Perfekt

Werken bij Perfekt betekent hard werken met fijne collega’s en veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Vind je naast glazen wassen ook gevels reinigen leuk om te doen of wil je dat vak ook graag leren? Je bent van harte welkom om hier een combinatie in te maken! Je krijgt bij ons een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Wil je hier meer over weten? Bel dan naar 0162-454530 en we vertellen je graag met trots meer over ons bedrijf en deze functie!

 

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via [email protected]! Spreken we elkaar binnenkort?