Werken bij Perfekt

Home Werken bij Perfekt

Wil jij ook met trots werken voor Schoonmaakbedrijf Perfekt?

Werken bij Schoonmaakbedrijf Perfekt betekent deel uitmaken van een betrokken, servicegerichte organisatie die hard aan de weg timmert in reguliere en specialistische schoonmaak.

 

Naast de reguliere schoonmaak, zijn wij dagelijks actief in specialistische reiniging. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we vele uiteenlopende projecten uit in heel Nederland.

Wij leiden vakmensen op

Wij vinden het belangrijk dat wij als bedrijf een bijdrage leveren aan de samenleving. Schoonmaakbedrijf Perfekt is een erkend leerbedrijf. We leiden onze medewerkers intern op en bieden stageplekken aan. Daarnaast faciliteren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor werken wij samen met sociale werkplaats Midzuid in Oosterhout.

Solliciteren bij Perfekt?

Vergeet dan ook zeker niet even onze privacy verklaring door te lezen. Hierin staat uitgelegd wat wij met je gegevens doen. Lees hier onze privacy verklaring t.b.v sollicitanten.

Openstaande vacatures

Gevelreiniger

Servicemonteur riolering

Medewerk(st)er specialistische reiniging

HR Medewerker

(Leerling) glazenwasser

Schoonmaak-medewerk(st)er kantooronderhoud Tilburg

Schoonmaak-medewerk(st)er kantooronderhoud Oosterhout / Breda

Schoonmaak-medewerk(st)er Trappenhallen Breda/Oosterhout

Operationeel planner/ backoffice (parttime)

Vakantiekracht / bijbaan

Staat je droombaan er niet tussen?

Stuur ons dan graag jouw wensen met bijbehorende cv via een open sollicitatie naar werkbij@schoonmaakbedrijfperfekt.nl. Wellicht hebben wij in de nabije toekomst wel een passende baan voor je!

Ben jij op zoek naar een stage?

Ben je momenteel studerende en op zoek naar een uitdagende, leerzame stage? Wij zijn een erkend leer-bedrijf dat ieder jaar getalenteerde aankomende professionals van verschillende opleidingsniveaus kennis laat maken met het bedrijfsleven. Jouw geleerde theorieën kan je bij ons in de praktijk brengen. Stuur ons vrijblijvend een open stage verzoek naar [email protected]. Wie weet hebben we nu of in de toekomst een interessante leerplek voor je!